• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Toasty v dvojobalu
Napište svůj komentář k receptu

Toasty v dvojobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toasty v dvojobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      toastový chléb
    • salám dle chuti
    • 4
      ks plátkový sýr
    • kečup - jemný
    • tatarská omáčka
    • vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Toastový chleba rozdělíme po dvojicích, jeden natřeme kečupem, druhý tatarkou. Poklademe salámem (šunka, anglická slanina), plátkem sýra a přiložíme k sobě.
2
Takto připravený toast obalíme ve vajíčku a ve strouhance a pečeme na pizza pánvi (popř. v troubě) na oleji.
3
Jednoduché, ale opravdu výborné. Fantazii se meze nekladou, náplň si můžete udělat podle své chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Rajčatové toasty s česnekem

Rajčatové toasty s česnekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marti Vetcha | 22. 3. 2006 18:32

    Tak nevim, jestli jsem neco pokazila, ale nejak nam to moc nechutnalo. Moc jsem se tesila, ale nakonec jsem byla opravdu zklamana. Mozna vyzkousim to listkove testo. Mozna by to bylo lepsi bez strouhanky, jenom obalene ve vajicku a treba potrit horcici? Nevim.

  • Eva | 14. 3. 2006 11:40

    Doufám, že se Vám povedou!! Fantazii a příchutím se meze nekladou :))

  • Marie Horáková | 14. 3. 2006 11:36

    Evo, díky za dobrý nápad, to určitě vyzkouším !

  • Eva | 14. 3. 2006 11:29

    je to velice jednoduché, vlastně jen použiji listové těsto místo plátků toustového chleba. listové těsto si rozválím a nakrájím na obdélníky (2x velikost plochy v toastovači pro toast). naplním libovolnou sladkou či slanou náplní (jablka, skoříce, tvarohová náplň, nebo sýr,salám,zelenina, zbytky upečeného masa niva....), přehnu na šátečky - čtverce (právě o velikosti toustovače). Dobře utěsním a dám do rozpáleného toustovače. Pro jistotu je možné vymazat olejem (máslem, ..), ale není nutné. Doba pečení záleží na síle těsta, náplni a výkonu toustovače, ale je to za chvilku.. vyzkoušejte...

  • Vendula Strakošová | 14. 3. 2006 11:17

    To s tím listovým těstem by mě také velice zajímalo.

  • Jaroslava Oumarová | 14. 3. 2006 11:13

    Evo, prosím Vás, co z listového těsta děláte v toustovači? Můžete mi (nám všem) to vysvětlit? To zní totiž moc zajímavě:-)

  • Eva | 14. 3. 2006 10:44

    myslím, že to určitě jde. V toustovači se udělá i syrové listové těsto a v tomto receptu je syrové pouze vajíčko v obalu

  • Vendula Strakošová | 14. 3. 2006 10:18

    V toustovači jsem to sice nezkoušela, ale myslím, si že to potřebuje delší úpravu, ale klidně to zkuste. S tatarkou se nic hrozného nestane, jenom se pěkne vpije do toho chleba.

  • Jaroslava Oumarová | 14. 3. 2006 10:10

    Šlo by to i zapéct v toustovači? Taky by mne zajímalo, co tepelná úprava provede s tatarkou. Díky za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Snídaně Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Plátkový sýr Rostlinný olej Salám Strouhanka Tatarská omáčka Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Špagety s mletým masem

Špagety s mletým masem

Dort od lenocha

Dort od lenocha

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
30
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
23
French toast
French toast
22
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Toasty v dvojobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact