• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tmavé rakvičky
Napište svůj komentář k receptu

Tmavé rakvičky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tmavé rakvičky
Nahrát fotku
 

Suroviny

28 porce
    • 90
      g cukr mletý
    • 180
      g hladká mouka
    • 140
      g hera
    • 70
      g ořechy mleté
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených ingrediencí uděláme těsto, naplníme do suchých formiček a pečeme jako ostatní cukroví. Po vychladnutí vyklopíme a plníme máslovým krémem, na máslový krém sníh, vrch posypeme strouhanou čokoládou.
2
Z tohoto množství je 28 ks rakviček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Mini košíčky jako rakvičky

Mini košíčky jako rakvičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Auffahrtova | 21. 11. 2007 19:23

    Formičky se nevymastí,suché formičky se plní do poloviny ,jdou krásně vyklopit.Ať se Vám vydaří,jsou opravdu velice dobré a vypadají pěkně.

  • Dáša Janíková | 21. 11. 2007 18:16

    dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se ty formičky nevymastí a jestli těstem vyplnim celý otvor? půjde to vyklopit? tyto rakvičky dělávala moje tchyně a jsou vynikající tak bych je letos chtěla na vánoce dělat taky.

  • Zdena z JM | 20. 11. 2007 07:01

    A už jsme zase u toho slovíčkaření. Myslím si, že když se to naplní do formiček na rakvičky, tak že jsou to rakvičky, ne? A nebo co to tedy podle Vás je? Že by z formiček na rakvičky byly ořechy?

  • Ivana Auffahrtova | 19. 11. 2007 13:17

    Nepředpokládala jsem ,že pod názvem tmavé rakvičky bude někdo hledat žloutkové.Asi je lepší nechat si recepty jen pro sebe.

  • Jana P. | 19. 11. 2007 06:04

    No já jsem si taky myslela, že to bude vaječná hmota obarvená na tmavo. Toto skutečně nemá s rakvičkami nic společného.

  • Ivana Auffahrtova | 18. 11. 2007 16:39

    Obáváte se zbytečně ,nebudu psát rakvičky když by to byly ořechy. To už je Vaše věc jestli to naplníte do formiček rohlíčků,oříšků nebo rakviček. Snad rozeznám i při mém vyšším věku ještě oříšek od rakvičky.Nejsem žádná začátečnice. Až je budu péct ráda Vám pošlu foto.

  • Hela - | 17. 11. 2007 20:58

    Obávám se, že tohle nemá s rakvičkami nic společného a název je zavádějící. Podle mě jsou to plněné ořechy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Kakao Ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bramborové placičky se špenátem

Bramborové placičky se špenátem

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Knedlíčky ze strouhanky

Knedlíčky ze strouhanky

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Batátový koláč

Batátový koláč

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
12
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
Mleté kuličky se sýrovým…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Zemřel Tchéky Karyo (†72)! Hvězdu Brutální Nikity, Nezvěstných i Bonda zabila rakovina

Zemřel Tchéky Karyo (†72)! Hvězdu Brutální Nikity, Nezvěstných i Bonda zabila rakovina

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Tmavé rakvičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact