Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Zdravý sirup z kopřiv
Bramborová musaka
Bohaté řízky
Salát z červené řepy s hruškou
Polévané piškotové muffinky
Výborné koblížky z trouby
Amorův jablečný řez (koláč)
Penne s tuňákem a kukuřicí
Kuře v hořčičné kari marinádě
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Skořicové šneky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…