Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Olomoucká tvarohová pomazánka
Buchty trochu jinak
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Brokolicová nádivka
Vdolky paní Slávky
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Kořeněná panenka ve slanině
Tvarohový řez
Máslo s medvědím česnekem
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky