• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukrářské piškoty
    • 4
      ks vejce
    • 400
      g mascarpone
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 6
      šálek káva Hořká

Postup přípravy receptu

1
V misce vymícháme žloutky s cukrem, postupně přidáváme sýr Mascarpone. Piškoty namáčíme v kávě, rozložíme na rovný tác, dáme vrstvu sýrového krému, vrstvu namočených piškotů, vrstvu sýrového krému... Končíme vrstvou piškotů, které hustě posypeme kakaem. Dáme do lednice ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 15. 4. 2013 09:17

    Moc dobré,také jsem vyšlehala bílky a přidala do sněhu a kakaem jsem sypala až při podávání.6 šálku kávy se mi zdá zbytečně moc,bohatě stačil jeden větší hrneček,ochucený rumem,jinak ale dávám za 1 <:-)

  • silvik T.
    silvik T. | 15. 6. 2012 20:10

    Výborné.Do kávy na namáčení piškotů dávám ještě trochu rumu a do vyšlehaného mascarpone přidávám sníh z bílků,je to pak krásně nadýchané.Kakaem sypu až při podávání,protože v lednici se kakao do mascarpone vsákne.

  • Michaela Linhartová | 14. 9. 2010 19:38

    Koupila jsem cukrářské piškoty a bylo v jednom pytlíku 100 g. Tak jsem jich vzala 500 g a stačilo to akorát. Dělala jsem to v dortové formě. Dala jsem 3 žloutky, 100 g cukr 2 mascarpone, zamíchala a vyšlehala jsem bílky, přidala ušlehaný sníh a vrstvila jsem piškoty a krém. Měla jsem z toho 3 patra piškotů a 3 patra krému, kterým se zkončí a posype kakaem. Kávu jsem dala instantní a asi taky 1/4 litru. rum jsem zapomněla.:-(

  • Andrea Šťastná | 2. 10. 2006 14:31

    mám taky podobný recept, jen dávám do krému 0,4 amareta a ze dvou bílků ušlehám sníh, který vmíchám, pak je krém pěkně nadýchaný:o)

  • Petra | 6. 5. 2005 20:00

    Dělám tiramisu podobně, jenom mě zaráží těch 6 šálků kávy. Zdá se mi to moc. Mě stačí asi čtvrt litru, tj. jeden větší hrnek. A navíc jí vylepším 0,5 cl rumu. Zkus to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vafle Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vafle Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Káva Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Andělská očka

Andělská očka

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Piña colada - koláč

Piña colada - koláč

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

63
Bramborový salát s grilovanou zeleninou
Bramborový salát s…
52
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
38
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
30
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
28
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 20. 11. 2025: Komu dnes vyjde risk a komu se změní plány do budoucna?

Denní horoskop na čtvrtek 20. 11. 2025: Komu dnes vyjde risk a komu se změní plány do budoucna?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Další doporučené recepty:

Tikka masala
Tikka masala
Tikka masala s vejci
Tikka masala s vejci
Tiramisu
Tiramisu
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku III.
Tiramisu po česku III.
Tiramisu pro sportovce
Tiramisu pro sportovce
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact