• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 12
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
7fotografií
Nahrát fotku
 

Zapečené brambory s masem a smetanou

Suroviny

4 porce
    • 500
      g těstoviny dle vlastního výběru
    • 450
      g uzené maso , ramínko, krkovice nebo plec
    • 200
      g medvědí česnek
    • 2
      ks cibule velké
    • sádlo nebo olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      ks vejce
    • 100
      ml smetana ke šlehání nebo na vaření

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě, pak scedíme a nasypeme do velké mísy.

RADA: Nejčastější chyby při vaření těstovin: Děláte je taky?

2
Na sádle osmažíme lehce dozlatova nadrobno pokrájené cibule, přisypeme na kostičky nakrájené uzené maso a společně ještě krátce opečeme. Pak odstavíme, přisypeme nadrobno pokrájený medvědí česnek, promícháme a přisypeme k těstovinám. Směs dochutíme pepřem, solit už většinou není třeba.

RADA: Krájení cibule

3
Směs nasypeme do vymazaného pekáčku, zaklopíme a vložíme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme cca 15 minut. Pak odklopíme, zalijeme rozšlehanými, mírně osolenými vejci se smetanou a necháme ještě krátce (postačí 5 minut) dopéct.
4
Podáváme se zeleninovým salátem. Těstoviny jsou výborné i vychladlé.

RADA: Příprava salátu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Houbové aglio olio

Houbové aglio olio

Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Medvědí česnek Pepř mletý Sádlo Smetana ke šlehání Sůl Těstoviny Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Báječné špízy

Báječné špízy

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

44
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
27
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
22
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
21
Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky
Fofr bezvaječné šťavnaté…
18
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Jablečný víkendový koláč…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákovou majdou
Těstoviny s tuňákovou majdou
Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky
Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry…
Těstoviny s vlašskými ořechy
Těstoviny s vlašskými ořechy
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact