• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny - co nám lednička dala

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny - co nám lednička dala
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny špagety, vrtulky
    • olivový olej
    • česnek
    • kečup - jemný
    • hermelín nebo Niva
    • mléko
    • olivy nebo konzervovaná kukuřice
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny klasicky uvaříme.
2
Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí, přidáme sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy), necháme dokud se nerozpustí, přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a aby jí bylo víc. Potom přidáme bazalku, pokud chceme štiplavější chuť, přidáme trošku chilli omáčky, plus kukuřici.
3
Trošku povaříme, smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • niobe nightingale | 7. 1. 2009 17:36

    s tim plesnivym eidamem to byl bezpochyby vtip a navíc anonym neřekl, že je to snad chyba receptu, ne? ... podle "co nám dům/lednička dala" je název spíš pro nějakej "mišmaš" typu eintopf a né surovin jako jsou olivy nebo niva/hermelín... je to jenom můj názor, někomu doma zbývají tyhle suroviny, já mám doma zase tuny zavařenin...... takže to prosím vás nezvšeobecňujte a nezlobte se, na někoho, když napíše, že těmhle surovinama nedisponuje! jinak k receptu - tohle je docela tradiční, s malýma obměnama dělám (když koupím suroviny ;ox )

  • Zora Manasová | 7. 1. 2009 13:48

    V recepte je "olivy anebo kukuřice" takže je na výber, a olivový olej chladnička nedá ani mne, neskladujem ho v nej. Používam väčšinou olivový olej, treba sledovať akcie, a keďže ho treba menej, nie je ten rozdiel v cene nakoniec až taký veľký. Ale treba kupovať kvalitný, lacný neznámy sa z hrnca vyparí, treba ho viac a nakoniec je vlastne drahší.

  • ladislava staffenová | 7. 1. 2009 13:24

    S Terezkou musím jen souhlasit.Mám vedle olivového oleje i slunečnicový. Olivový mám jen do salátů a na nakládání hermelínu, využívám akčních nabídek a určitě ho nekupuju denně, samozřejmě, že ale nekupuju paskvily, ale zas aby byl opravdu kvalitní.Nebo si z obyčejného oleje vyrobím bylinkový a určitě se to neprodraží. No a sýr taky můžu použít, jaký mám.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:16

    Tak neviem, ľudkovia, ale seknúť 4 len preto, že ja osobne nemám všetky ingrediencie v chladničke, to je trocha nefér. Aj keď je možné, že oznámkoval niekto, kto komentár nenapísal... Tá omáčka na ceastoviny nie je zlá, olivový olej ten, kto sa snaží variť zdravo, väčšinou má, pretože nič lepšie na zeleninové šaláty nie je ako panenský olivový olej. Ak nie, tak proste použijem taký aký mám. A čo mi chýba, tak si to jednoducho dokúpim, aký problém ? A neodpustím si poznámku, ak mi niečo v chladničke splesnivie, tak je to moja chyba, nie chyba receptu, nie ?

  • Anonym | 7. 1. 2009 12:13

    no tak olivový olej mi dá lednička zřídkakdy,olivy taktéž,nivu jedině že by mi tam zplesnivěl eidam.opravdu tyto suroviny nemám dennodeně,olivový olej je drahý a olivy nikdo nejí.

  • Malvína | 28. 2. 2008 17:41

    Mě tedy sýr a mléko dá lednice sama od sebe zřídka... Jsem ráda když ze sebe vydá plesnivý citrón a kus tvrdého salámu... :-D Kdo někdy bydlel na privátě s kamarádama, pochopí... :-) Přeju dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Hermelín Kečup - jemný Mléko Olivový olej Olivy Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Lívance a la Jamie Oliver

Lívance a la Jamie Oliver

Bramborovo - květáková polévka s kurkumou

Bramborovo - květáková polévka s…

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

40
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
37
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně
36
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact