• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny - co nám lednička dala

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny - co nám lednička dala
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny špagety, vrtulky
    • olivový olej
    • česnek
    • kečup - jemný
    • hermelín nebo Niva
    • mléko
    • olivy nebo konzervovaná kukuřice
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny klasicky uvaříme.
2
Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí, přidáme sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy), necháme dokud se nerozpustí, přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a aby jí bylo víc. Potom přidáme bazalku, pokud chceme štiplavější chuť, přidáme trošku chilli omáčky, plus kukuřici.
3
Trošku povaříme, smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Krémové těstoviny se šunkou a hráškem

Krémové těstoviny se šunkou a hráškem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • niobe nightingale | 7. 1. 2009 17:36

    s tim plesnivym eidamem to byl bezpochyby vtip a navíc anonym neřekl, že je to snad chyba receptu, ne? ... podle "co nám dům/lednička dala" je název spíš pro nějakej "mišmaš" typu eintopf a né surovin jako jsou olivy nebo niva/hermelín... je to jenom můj názor, někomu doma zbývají tyhle suroviny, já mám doma zase tuny zavařenin...... takže to prosím vás nezvšeobecňujte a nezlobte se, na někoho, když napíše, že těmhle surovinama nedisponuje! jinak k receptu - tohle je docela tradiční, s malýma obměnama dělám (když koupím suroviny ;ox )

  • Zora Manasová | 7. 1. 2009 13:48

    V recepte je "olivy anebo kukuřice" takže je na výber, a olivový olej chladnička nedá ani mne, neskladujem ho v nej. Používam väčšinou olivový olej, treba sledovať akcie, a keďže ho treba menej, nie je ten rozdiel v cene nakoniec až taký veľký. Ale treba kupovať kvalitný, lacný neznámy sa z hrnca vyparí, treba ho viac a nakoniec je vlastne drahší.

  • ladislava staffenová | 7. 1. 2009 13:24

    S Terezkou musím jen souhlasit.Mám vedle olivového oleje i slunečnicový. Olivový mám jen do salátů a na nakládání hermelínu, využívám akčních nabídek a určitě ho nekupuju denně, samozřejmě, že ale nekupuju paskvily, ale zas aby byl opravdu kvalitní.Nebo si z obyčejného oleje vyrobím bylinkový a určitě se to neprodraží. No a sýr taky můžu použít, jaký mám.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:16

    Tak neviem, ľudkovia, ale seknúť 4 len preto, že ja osobne nemám všetky ingrediencie v chladničke, to je trocha nefér. Aj keď je možné, že oznámkoval niekto, kto komentár nenapísal... Tá omáčka na ceastoviny nie je zlá, olivový olej ten, kto sa snaží variť zdravo, väčšinou má, pretože nič lepšie na zeleninové šaláty nie je ako panenský olivový olej. Ak nie, tak proste použijem taký aký mám. A čo mi chýba, tak si to jednoducho dokúpim, aký problém ? A neodpustím si poznámku, ak mi niečo v chladničke splesnivie, tak je to moja chyba, nie chyba receptu, nie ?

  • Anonym | 7. 1. 2009 12:13

    no tak olivový olej mi dá lednička zřídkakdy,olivy taktéž,nivu jedině že by mi tam zplesnivěl eidam.opravdu tyto suroviny nemám dennodeně,olivový olej je drahý a olivy nikdo nejí.

  • Malvína | 28. 2. 2008 17:41

    Mě tedy sýr a mléko dá lednice sama od sebe zřídka... Jsem ráda když ze sebe vydá plesnivý citrón a kus tvrdého salámu... :-D Kdo někdy bydlel na privátě s kamarádama, pochopí... :-) Přeju dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Hermelín Kečup - jemný Mléko Olivový olej Olivy Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

36
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Celer z trouby
Celer z trouby
19
Zapečená kuřecí prsa se sýrem
Zapečená kuřecí prsa se…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz 7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili  dědictví za 24 milionů!

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact