• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • cibule
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • pažitka
    • petrželka
    • paprika
    • 1
      ks těstoviny Balení - Vrtulky nebo musličky
    • okurka
    • dressing Francouzský
    • salát zeleninový

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme olej, koření dle chuti, česnek, med, sůl a trochu kečupu. Necháme chvíli odležet a na rozehřátém oleji restujeme do měkka.

RADA: Jak uvařit těstoviny?

2
Zeleninu nakrájíme na větší kostičky, přidáme pažitku a petrželku. Podáváme maso s těstovinami, zeleninou a zalejeme dresingem.

RADA: 7 tipů na lehké letní saláty

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s masem

Těstovinový salát s masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • míša | 18. 4. 2014 17:54

    :-X uplne me to rozbrecelo :'( je to unavne :-|

  • vendula | 18. 4. 2014 17:50

    :-P <3

  • Anonymous | 2. 1. 2013 23:57

    ok

  • vlaďka | 30. 6. 2012 10:55

    dost dobrý nápad :-\

  • Anonym | 29. 3. 2008 19:46

    Já dělám těstovinový salát také a celý rok. V zimě když je zelenina drahá, orestuji kuře na oleji a přidám mraženou zeleninu a grilovaí koření. Krátce podusím a přimíchám do uvařených těstovin. Je to šťavnaté a dobré.

  • Višnja Fryštacká | 21. 2. 2008 18:18

    Nasolený kuře orestuji na jakémkoli oleji, pokrájené zamíchám i se šťávou do těstovin a přidám nakrouhané hl. zelí, které před vmícháním promnu řádně se solí, čímž trochu změkne a okyselím citronem nebo octem a a když se chci povyrazit tak ani nemusím octovat, ale nacpu do toho červenou řepu i s nálevem a kam se na to hrabou francouzské dresinky.

  • karel janečka | 26. 12. 2007 09:56

    Minimálně jednou za dva týdny ho dělají u Ortu v Českých Budějovicích a já si ho dávám jako hlavní jídlo. Vynikající a je mně po něm moc dobře.

  • frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:54

    vsechno spatne je k necemu dobre

  • frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:51

    vsechno spatne je k necemu dobre

  • Ládik Špelda | 5. 12. 2007 17:08

    Vařím rád ale nedá se to vůbec žrát

  • E-liška | 13. 9. 2007 11:17

    Francouzský drezing dělám tak, že do hořtice franc. typu postupně přidávám kvalitní olej a stále míchám až se spojí.Pak povolím troškou převařené vody a kapkou octa,někdy přidám lisovaný česnek.Je dobrý i na hlávkový salát,rajčata nebo do fazolového salátu a v lednici pár dní vydrží.Dá se nadstavit i kečupem a majonézou.

  • Anonym | 2. 9. 2007 19:43

    A pokud dáváte přednost hutnějším zálivkám, můžete si jednoduše vytvořit vlastní a čerstvou - za pomoci jogurtu nebo sýra a třeba již zmíněných bylinek. Do salátů skvěle chutná například sýr Cottage (od Madety!).

  • Anonym | 2. 9. 2007 10:22

    Samozřejmě že nemusí. Co si do salátu dáte, to v něm budete mít. Osobně nedávám do salátu ani dressing, ani med, ani kečup, případně kápnu trošku panenského olivového oleje a citronové šťávy, cibuli dávám čerstvou a dochutím čerstvými bylinkami - libečkem, bazalkou, atd.

  • Iveta Křenková | 30. 8. 2007 13:02

    Ddobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se musí dávat do toho salátu ten Francouský dresing??

  • Kachnicka | 19. 8. 2007 20:47

    Je to strasne dobre popapanicko:-)

  • Danýsek | 8. 8. 2007 07:16

    Nevim, když tu cibulku tak jarní a ogrilovanou, místo tý pažitky a petrželky rukolu a olivky a pro výražnější chuť ananas.

  • Marie Nájemníková | 6. 8. 2007 15:04

    Pokud salát necháte vychladit a až pak konzumujete, je vynikající.P.S. Cibuli jsem nakrájela na tenká kolečka.

  • Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:13

    já bych to riskla i s olivovým olejem, na něm bych orestovala kuřecí maso, olivový olej snižuje špatný cholesterol!!!ahojky

  • Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:10

    lidičky,já si myslím,že to je prímové,kdo četl pozorně,ví,že nejdříve orestujeme maso s kořením,poté až změkne,přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a vmícháme těstoviny,mňam,mňam

  • Moly | 3. 8. 2007 10:38

    No já teda souhlasím s Míšou,je to docela logické,že se zelenina nebude restovat!!!!!!!!!

  • karen | 2. 8. 2007 22:19

    Velmi dobre a chutne....

  • majkl fazole | 1. 8. 2007 22:38

    Hanko to jsi tak tupá ?

  • petr bešťák | 31. 7. 2007 15:35

    Je to vynikající recept

  • Tereza J. | 29. 7. 2007 08:06

    Pani Jiřinka, zelenina sa nerestuje, restuje sa mäso. Pozrite ešte raz recept.

  • Síma | 28. 7. 2007 15:32

    Proc se ptas jestli se ma restovat zelenina?? Umis cist??

  • jiřina Hauslerová | 27. 7. 2007 17:35

    Já bych tu zeleninu nerestovala vitamíny jsou pryč

  • GEJITKA | 27. 7. 2007 08:01

    V receptu se nepíše nic o tom, že máš restovat zeleninu. Restovat máš naložené maso.

  • Radek Ryšánek | 26. 7. 2007 08:25

    Salát nic moc a ta strašná zelenina

  • Míša | 23. 7. 2007 08:27

    Odpověď pro Hanku: Já osobně bych tu zeleninu nerestovala. Představa změklé okurky v salátu mě moc neláká;)

  • david kumarcis | 22. 7. 2007 22:01

    TO si delate srandu nic lepsiho nemate to takovy kraviny vymysli i moje 15leta sestra ale jsme radi i za to ale na net bych to nedal

  • Veronika | 22. 7. 2007 12:40

    Do takového salátu je také dobrý dresing Samba od Hellmans .. nebo Tisíce ostrovů ..

  • Hanka | 21. 7. 2007 22:56

    Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

  • Hanka | 21. 7. 2007 22:56

    Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

  • Jitka | 20. 7. 2007 21:58

    Ještě jsem to neuvařila ale už teť mi to chutná :o).

  • Viera K. | 20. 7. 2007 18:14

    Hotový dresing by som nikdy nekupovala, je plny konzervačných látok a nie je najvhodnejší vtýchto teplách, radsej si treba urobiť dresing zo smotany alebo jugurtu, je to omnoho lahodnejšie.

  • Anonym | 18. 7. 2007 18:47

    Je vážně umnění smíchat co si se zakoupeným dresingem!!!!!!!

  • radek M | 18. 7. 2007 11:13

    super jídlo - dík

  • kristýna | 18. 7. 2007 10:19

    mnam je to vážně dobrý

  • Citatelka | 17. 7. 2007 16:50

    aky je francouzsky dressing?

  • líza | 16. 7. 2007 21:24

    stane se, všichni pochopily

  • Kuchařka on-line | 12. 6. 2006 11:24

    Recept byl opraven.

  • Jitka B. | 12. 6. 2006 11:22

    Nejsem autor, ale cituji z receptu...NA ROZEHŘÁTEM OLEJI RESTUJEME DO MĚKKA... Takže maso není syrové!

  • mirek | 12. 6. 2006 11:14

    Podle tohoto receptu se maso podava v syrovem stavu. Ať žije ptačí chřipka. Já bych to asi tepelně upravil. Dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zálivky & dressingy
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Oběd Svačina Pozdní večeře Dietní Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dressing Kuřecí prsa Okurka Paprika Pažitka Petrželka Salát Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Báječné špízy

Báječné špízy

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

34
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
31
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
30
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
17
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
16
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Eliška Kaplický zrekonstruovala »Havlovu« vilu:  60 milionů a dva roky práce

Eliška Kaplický zrekonstruovala »Havlovu« vilu: 60 milionů a dva roky práce

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Další doporučené recepty:

Těstovinový salát se šunkou
Těstovinový salát se šunkou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami
Těstovinový salát se zeleninou a…
Těstovinový salát se žampiony a špekem
Těstovinový salát se žampiony a špekem
Těstovinový salát z grilu
Těstovinový salát z grilu
Těstoviny - co dům dá II
Těstoviny - co dům dá II
  • Recepty.cz
  • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact