• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • cibule
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • pažitka
    • petrželka
    • paprika
    • 1
      ks těstoviny Balení - Vrtulky nebo musličky
    • okurka
    • dressing Francouzský
    • salát zeleninový

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme olej, koření dle chuti, česnek, med, sůl a trochu kečupu. Necháme chvíli odležet a na rozehřátém oleji restujeme do měkka.

RADA: Jak uvařit těstoviny?

2
Zeleninu nakrájíme na větší kostičky, přidáme pažitku a petrželku. Podáváme maso s těstovinami, zeleninou a zalejeme dresingem.

RADA: 7 tipů na lehké letní saláty

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s masem

Těstovinový salát s masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • míša | 18. 4. 2014 17:54

    :-X uplne me to rozbrecelo :'( je to unavne :-|

  • vendula | 18. 4. 2014 17:50

    :-P <3

  • Anonymous | 2. 1. 2013 23:57

    ok

  • vlaďka | 30. 6. 2012 10:55

    dost dobrý nápad :-\

  • Anonym | 29. 3. 2008 19:46

    Já dělám těstovinový salát také a celý rok. V zimě když je zelenina drahá, orestuji kuře na oleji a přidám mraženou zeleninu a grilovaí koření. Krátce podusím a přimíchám do uvařených těstovin. Je to šťavnaté a dobré.

  • Višnja Fryštacká | 21. 2. 2008 18:18

    Nasolený kuře orestuji na jakémkoli oleji, pokrájené zamíchám i se šťávou do těstovin a přidám nakrouhané hl. zelí, které před vmícháním promnu řádně se solí, čímž trochu změkne a okyselím citronem nebo octem a a když se chci povyrazit tak ani nemusím octovat, ale nacpu do toho červenou řepu i s nálevem a kam se na to hrabou francouzské dresinky.

  • karel janečka | 26. 12. 2007 09:56

    Minimálně jednou za dva týdny ho dělají u Ortu v Českých Budějovicích a já si ho dávám jako hlavní jídlo. Vynikající a je mně po něm moc dobře.

  • frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:54

    vsechno spatne je k necemu dobre

  • frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:51

    vsechno spatne je k necemu dobre

  • Ládik Špelda | 5. 12. 2007 17:08

    Vařím rád ale nedá se to vůbec žrát

  • E-liška | 13. 9. 2007 11:17

    Francouzský drezing dělám tak, že do hořtice franc. typu postupně přidávám kvalitní olej a stále míchám až se spojí.Pak povolím troškou převařené vody a kapkou octa,někdy přidám lisovaný česnek.Je dobrý i na hlávkový salát,rajčata nebo do fazolového salátu a v lednici pár dní vydrží.Dá se nadstavit i kečupem a majonézou.

  • Anonym | 2. 9. 2007 19:43

    A pokud dáváte přednost hutnějším zálivkám, můžete si jednoduše vytvořit vlastní a čerstvou - za pomoci jogurtu nebo sýra a třeba již zmíněných bylinek. Do salátů skvěle chutná například sýr Cottage (od Madety!).

  • Anonym | 2. 9. 2007 10:22

    Samozřejmě že nemusí. Co si do salátu dáte, to v něm budete mít. Osobně nedávám do salátu ani dressing, ani med, ani kečup, případně kápnu trošku panenského olivového oleje a citronové šťávy, cibuli dávám čerstvou a dochutím čerstvými bylinkami - libečkem, bazalkou, atd.

  • Iveta Křenková | 30. 8. 2007 13:02

    Ddobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se musí dávat do toho salátu ten Francouský dresing??

  • Kachnicka | 19. 8. 2007 20:47

    Je to strasne dobre popapanicko:-)

  • Danýsek | 8. 8. 2007 07:16

    Nevim, když tu cibulku tak jarní a ogrilovanou, místo tý pažitky a petrželky rukolu a olivky a pro výražnější chuť ananas.

  • Marie Nájemníková | 6. 8. 2007 15:04

    Pokud salát necháte vychladit a až pak konzumujete, je vynikající.P.S. Cibuli jsem nakrájela na tenká kolečka.

  • Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:13

    já bych to riskla i s olivovým olejem, na něm bych orestovala kuřecí maso, olivový olej snižuje špatný cholesterol!!!ahojky

  • Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:10

    lidičky,já si myslím,že to je prímové,kdo četl pozorně,ví,že nejdříve orestujeme maso s kořením,poté až změkne,přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a vmícháme těstoviny,mňam,mňam

  • Moly | 3. 8. 2007 10:38

    No já teda souhlasím s Míšou,je to docela logické,že se zelenina nebude restovat!!!!!!!!!

  • karen | 2. 8. 2007 22:19

    Velmi dobre a chutne....

  • majkl fazole | 1. 8. 2007 22:38

    Hanko to jsi tak tupá ?

  • petr bešťák | 31. 7. 2007 15:35

    Je to vynikající recept

  • Tereza J. | 29. 7. 2007 08:06

    Pani Jiřinka, zelenina sa nerestuje, restuje sa mäso. Pozrite ešte raz recept.

  • Síma | 28. 7. 2007 15:32

    Proc se ptas jestli se ma restovat zelenina?? Umis cist??

  • jiřina Hauslerová | 27. 7. 2007 17:35

    Já bych tu zeleninu nerestovala vitamíny jsou pryč

  • GEJITKA | 27. 7. 2007 08:01

    V receptu se nepíše nic o tom, že máš restovat zeleninu. Restovat máš naložené maso.

  • Radek Ryšánek | 26. 7. 2007 08:25

    Salát nic moc a ta strašná zelenina

  • Míša | 23. 7. 2007 08:27

    Odpověď pro Hanku: Já osobně bych tu zeleninu nerestovala. Představa změklé okurky v salátu mě moc neláká;)

  • david kumarcis | 22. 7. 2007 22:01

    TO si delate srandu nic lepsiho nemate to takovy kraviny vymysli i moje 15leta sestra ale jsme radi i za to ale na net bych to nedal

  • Veronika | 22. 7. 2007 12:40

    Do takového salátu je také dobrý dresing Samba od Hellmans .. nebo Tisíce ostrovů ..

  • Hanka | 21. 7. 2007 22:56

    Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

  • Hanka | 21. 7. 2007 22:56

    Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

  • Jitka | 20. 7. 2007 21:58

    Ještě jsem to neuvařila ale už teť mi to chutná :o).

  • Viera K. | 20. 7. 2007 18:14

    Hotový dresing by som nikdy nekupovala, je plny konzervačných látok a nie je najvhodnejší vtýchto teplách, radsej si treba urobiť dresing zo smotany alebo jugurtu, je to omnoho lahodnejšie.

  • Anonym | 18. 7. 2007 18:47

    Je vážně umnění smíchat co si se zakoupeným dresingem!!!!!!!

  • radek M | 18. 7. 2007 11:13

    super jídlo - dík

  • kristýna | 18. 7. 2007 10:19

    mnam je to vážně dobrý

  • Citatelka | 17. 7. 2007 16:50

    aky je francouzsky dressing?

  • líza | 16. 7. 2007 21:24

    stane se, všichni pochopily

  • Kuchařka on-line | 12. 6. 2006 11:24

    Recept byl opraven.

  • Jitka B. | 12. 6. 2006 11:22

    Nejsem autor, ale cituji z receptu...NA ROZEHŘÁTEM OLEJI RESTUJEME DO MĚKKA... Takže maso není syrové!

  • mirek | 12. 6. 2006 11:14

    Podle tohoto receptu se maso podava v syrovem stavu. Ať žije ptačí chřipka. Já bych to asi tepelně upravil. Dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zálivky & dressingy
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Oběd Svačina Pozdní večeře Dietní Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dressing Kuřecí prsa Okurka Paprika Pažitka Petrželka Salát Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Perník II.

Perník II.

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

37
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Citronové těstoviny s hráškem a lososem
Citronové těstoviny s…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým…
17
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Další doporučené recepty:

Těstovinový salát se šunkou
Těstovinový salát se šunkou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami
Těstovinový salát se zeleninou a…
Těstovinový salát se žampiony a špekem
Těstovinový salát se žampiony a špekem
Těstovinový salát z grilu
Těstovinový salát z grilu
Těstoviny - co dům dá II
Těstoviny - co dům dá II
  • Recepty.cz
  • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact