• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový hrnec

autor: tamkuce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • slanina
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • podravka
    • sýr
    • masox česnek a petrželová nať, masox - bazalka a tymián, tavený sýr - 2 trojúhelníčky

Postup přípravy receptu

1
Ve vroucí vodě s kapkou oleje uvaříme těstoviny. Po uvaření je scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se těstoviny příliš neslepily. Vrátíme do hrnce a přidáme kostku masoxu s česnekem, kostku bazalkového.
2
Na pánvi s trochou oleje osmažíme na drobno nakrájenou slaninu, až je pěkně křupavá a pustí štávu, přidáme protlak, kečup, podravku a zamícháme. Nakonec přidáme tavený sýr, mícháme do rozpuštění.
3
Pak celý obsah vsypeme do hrnce s těstovinami a důkladně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tamara Kučerová | 24. 4. 2007 06:29

    těstoviny ice propláchnu pod studenou vodou,ale ne dlouho zůstavaj stále teplé a když je přikryji poklicímasox se krásně rozpustí stačí občas promíchat,nevim jak kdo ale já ač přidávám olej do vody těstoviny se slepí a je z nich po chvíli hrouda není to ono a omáčka přilne i propláchnutým těstovinám dle mé zkušenosti a kdo se bojí že nebude masox rozpuštěný může ho přidat do omáčky,co se týká bylinek ne vždy sou po ruce a na rychlou večeři je ideální masox i pro mě,která s nimi moc zacházet neumí aby toho nebylo příliš moc nebo zas málo je to těžké každý sdi to může dotvořit po svém já to dělám takto a zatím si nikdo nestěžoval ani rodina a ani přátelé

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 13:41

    Přiznám se, že bych se toho masoxu také obávala. Není nijak provařený a v každém pádě je to zbytečná chemie - bylinky a česnek mi přijdou jako lepší varianta....

  • Hana Rožníčková | 19. 4. 2007 10:24

    Ano, Terezko, tohle vím a tak bych to taky udělala. Mě jen zajímalo, jestli se autorka ozve a vysvětlí.Pokud budu zkoušet, nebudu dávat ochucený masox, ale čerstvé bylinky a česnek.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2007 09:46

    Cestoviny, na ktoré ide omáčka, sa nepreplachujú, aby sa omáčka "prisala" na ne. Ak ich varíme s troškou oleja ako je v recepte napísané, tak sa nezlepia :)))

  • Renda *** | 19. 4. 2007 07:41

    Tak tenhle problém řeším taky...:-))

  • Hana Rožníčková | 18. 4. 2007 11:01

    A jak se nám rozpustí ta kostka masoxu, když máme propláchnuté těstoviny studenou vodou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Masox Olivový olej Podravka Rajský protlak Slanina Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Makový závin s višněmi

Makový závin s višněmi

Kuřecí prsa na citronu

Kuřecí prsa na citronu

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Čínské nudle s kuřecím masem III.

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

31
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Lauren Bezosová a Ronaldova Georgina: Souboj obřích prstenů!

Lauren Bezosová a Ronaldova Georgina: Souboj obřích prstenů!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact