• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Těsto na italskou pizzu

autor: Delarue
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těsto na italskou pizzu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 200
      ml teplá voda
    • 250
      g polohrubá mouka
    • oregáno

Postup přípravy receptu

1
V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku a sůl a promícháme.
2
Na moukou posypaném vále hněteme těsto asi 10 minut, dokud není hladké a poddajné.
3
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do kulatého pekáčku na pizzu. Těsto potřeme kečupem či jinou rajčatovou omáčkou, posypeme kořením a zdobíme na nudličky pokrájenou šunkou, sýrem… Dle své fantazie.
4
Pečeme v předehřáté troubě 180°C asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Linguine s italskou klobásou salsicciou

Linguine s italskou klobásou…

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 18. 7. 2016 08:32

    Kostka droždí na čtvrt kila mouky a na to dvě deci vody, to tedy musí být bomba, ani bych to nezkoušel. Ani na buchty.

  • nytka | 9. 1. 2016 20:40

    Jednoduché a dobré...jen jsem musela dát víc mouky, bylo to dost řídké.

  • Di | 13. 1. 2015 09:10

    Při té troše mouky a haldě kvasnic a cukru to asi tenká křupavá pizza nebude, spíš těsto na české buchty. :-(

  • Kamila B.
    Kamila B. | 13. 1. 2015 06:53

    Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • jiri.kajzar(a)gmail.com | 12. 1. 2015 22:49

    špatně jsem ohodnotil recept, podařil se mi báječně měl by dostat 1, omlouvám se za chybné hodnocení.

  • xyx | 30. 9. 2014 12:53

    super :-) :-[ ;-)

  • MNO | 23. 9. 2014 15:30

    Nenechá ani těsto odpočinout ;-)

  • Karel | 7. 8. 2014 18:25

    Autor moc fantazie nemá...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Narozeniny Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Oregáno Polohrubá mouka Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

74
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
54
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
39
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
35
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Těsto na bagetky, housky...
Těsto na bagetky, housky...
Těsto na domácí chleba
Těsto na domácí chleba
Těsto na francouzské bagety
Těsto na francouzské bagety
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact