• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Terrine Campagnarde
Napište svůj komentář k receptu

Terrine Campagnarde

autor: tomscott
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Terrine Campagnarde
Terrine Campagnarde
Terrine Campagnarde
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g kuřecí maso nebo krůtí
    • 300
      g mleté maso - vepřové
    • 300
      g mleté maso - telecí nebo hovězí
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks šalotka
    • 2
      stroužek česnek
    • 20
      plátek uzená slanina
    • 30
      ml brandy
    • pepř mletý
    • sůl
    • sušené ovoce nebo kandované (není nutné)

Postup přípravy receptu

1
Předehřejte troubu na 200 °C
2
V míse smíchejte sekanou, vejce, sůl, pepř, nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený česnek (případně sušené nebo kandované brusinky, borůvky nebo švestky). Vše dobře promíchejte a nádivku nechte odležet.
3
Místo sušeného ovoce lze použít i pistáciové ořechy, olivy nebo kapari.
4
Krůtí nebo kuřecí maso nakrájejte na plátky, jemně posolte a popepřete.
5
Formu na paštiku nebo dort vyložte několika plátky slaniny. Přetřete 1/3 nádivkou
6
překryjte polovinou krůtích řízků, třetinou nádivky, zbytek krůt a poslední třetina nádivky.
7
Povrch nádivky pokryjte plátky slaniny a zalijte brandy. Povrch můžete ozdobit větvičkou bazalky nebo vinným listem.
8
Pečeme 1 hodinu při 200°C.
9
Podáváme teplé s bramborem, jako teplý předkrm s bílým pečivem nebo studené se zeleninovým salátem a chlebem.
10
Nářez lze použít i jako základ studené mísy.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • cuoco | 16. 8. 2012 15:24

    Ked mozem okomentovat , terrine je ovela stavnatejsia ked sa pecie tradicne zakryta ako robia vo francuzsku vo vodnom kupely tzv. Bain Marie.a ked sa dokonci nechat ju vychladnut a zatazit dacim tazsim a odlozit cez noc do ladnicky aby sa dala pekne krajat , vyborne , robime casto . :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí Telecí
Maso Hovězí Telecí Vepřové Drůbeží Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Bez lepku Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brandy Česnek Kuřecí maso Mleté maso - telecí Mleté maso - vepřové Pepř mletý Šalotka Sůl Sušené ovoce Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Pečené brambory

Pečené brambory

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…

Jahodové řezy - smetanové

Jahodové řezy - smetanové

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

105
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
93
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
76
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
67
Jablkový koláč ve skleničce
Jablkový koláč ve…
37
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Terina ze sardinek a paprik
Terina ze sardinek a paprik
Termix FITNES
Termix FITNES
Termixová bábovka
Termixová bábovka
Těstíčko jako od vietnamců
Těstíčko jako od vietnamců
Těsto bábovkové hrníčkové
Těsto bábovkové hrníčkové
Těsto na bagetky, housky...
Těsto na bagetky, housky...
  • Recepty.cz
  • Terrine Campagnarde
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact