• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Teplý bramborový salát
Napište svůj komentář k receptu

Teplý bramborový salát

autor: Katpet
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks cibule
    • 1
      kg brambory
    • 1
      lžička sůl
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme brambory - na kostky, velikost jako na přílohu, dáme do mísy spolu s cibulí nakrájenou na půlkolečka, kyselou okurkou též na půlkolečka, osolíme, opepříme, přidáme plnotučnou hořčici. Zlehka spojíme velkou lžicí, vše dohromady. Poměr množství surovin děláme od oka a ochutnáváme. Mělo by tam být dost cibule, její syrovou chuť lehce stáhne kyselá okurka a hořčice vše spojí dohromady, takže to při podávání "kydnete" na talíř.

RADA: Jak oloupat brambory?

2
Podáváme teplé všude, kde se hodí bramborový salát, či kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Teplý bramborový salát se slaninou a tvarůžky

Teplý bramborový salát se slaninou a…

Teplý salát s klíčky

Teplý salát s klíčky

Teplý čočkový salát

Teplý čočkový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 14. 1. 2014 12:29

    ...výborný, jen okurek dávám na kilo brambor o něco méně a dělám alespoň hodinu před podáváním, aby se trochu proležel ...také je dobré brambory před zamícháním zakápnou trochou oleje

  • Marie Horáková | 6. 11. 2006 09:51

    Salát znám a máme ho moc rádi, ale udělám si zálivku z hořčice a oleje - do hrníčku dám hořčici a pomalu za stálého šlehání - stačí vidličkou, přilévám olej a trochu octa nebo nálevu z okurek. Nám chutná nejvíc ke karbanátkům nebo k sekané. Krájím opačně, brambory na tenké plátky a cibuli a okurky na jemné kostičky.Zálivka by se měla dávat na teplé brambory, protožte ji lépe natáhnou a jsou dobře ochucené.Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice plnotučná Nakládané okurky Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Česnekové špagety

Česnekové špagety

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Pikantule

Pikantule

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Řezy z mikrovlnky

Řezy z mikrovlnky

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

54
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
36
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Bochánek, který se vždy povede
Bochánek, který se vždy…
25
Jogurtový švestkový koláč
Jogurtový švestkový koláč

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Mrzutá Jaroslava Obermaierová (79): Klaus ji připravil o třetinu důchodu

Mrzutá Jaroslava Obermaierová (79): Klaus ji připravil o třetinu důchodu

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Další doporučené recepty:

Tempura z časopisu F.O.O.D
Tempura z časopisu F.O.O.D
Teplé jednohubky na slano i sladko
Teplé jednohubky na slano i sladko
Teplé sýrové toasty
Teplé sýrové toasty
Teplý bramborový salát se slaninou a tvarůžky
Teplý bramborový salát se slaninou a…
Teplý čočkový salát
Teplý čočkový salát
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
  • Recepty.cz
  • Teplý bramborový salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact