• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
Napište svůj komentář k receptu

Tatranský špíz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatranský špíz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g skopové maso kýta
    • 2
      ks slovenská klobása
    • 300
      g vepřová játra nebo skopová
    • 200
      g oštěp
    • 1
      lžička sůl
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička mletá paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do alobalu a grilujeme za stálého otáčení asi 25 minut. Hotové posolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 06:58

    Terezko,moc ti děkuji za výstižnou odpověď.Oštěpek i parenica jsou k přejedení.Lahůdka.Máš pravdu v tom že ,parenicou by to vlastně nahradit nešlo.Je strukturou taková vláknitá.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 15:05

    Je to skoro to isté Pavlínka, len v inom tvare. Parenica je aj vo vretienkach a len si to chrumkáš a papáš, aj na ulici ako pochúťku, tam , kde ju kúpiš. Alebo ako do špirály stočený asi 4 cm široký pásik. Ale tu by sa hodil ten oštiepok. Parenicu nenarežeš na kocky, rozsýpala by sa.

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 14:10

    Jedla jsem také parenicu.Je také výtečná,uzená i neuzená.Je hodně podobná oštěpku a možná by se tím dal nahradit.Dá se občas také sehnat u nás.Vyrábí se asi podobně jako oštěpek.Nevím .Ale to by mohla vědět Terezka.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 13:28

    Oštiepok je domáci syr z ovčieho mlieka, dostať ho údený aj neúdený. Má tvar asi 15 cm dlhej šišky, prípadne polšišky. Ale domáci výrobcovia ho ponúkajú aj v tvare malých srdiečok a pod. V obchode dostanete vákuovo balené šišky alebo tie polovice. Dostať aj Čechách, netvrdím, že všade, ale videla som v Carrefoure aj Delite. Naskutočná dobrota ( hlavne ten údený ) .

  • Anonym | 14. 2. 2006 12:44

    Prosím, co je oštěpek?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:46

    To zní pohádkově.Oštěpek mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Grilování Výjimečný den Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Mletá paprika Oštěp Rostlinný olej Skopové maso Slovenská klobása Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Kuskus s krabími tyčinkami

Kuskus s krabími tyčinkami

Rukolová polévka

Rukolová polévka

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

18
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč
17
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
16
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
16
Karamelovo-ořechové řezy
Karamelovo-ořechové řezy

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact