• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek II.
Napište svůj komentář k receptu

Tatarský biftek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarský biftek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí svíčková
    • cibule
    • okurka
    • kečup - jemný
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín
    • žloutek
    • feferonka
    • chilli

Postup přípravy receptu

1
Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • P.Hon | 28. 2. 2012 12:55

    Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.

  • Renata | 12. 8. 2011 21:20

    dejte tam obrazky :-P

  • Oldřich Gargulák | 13. 10. 2008 23:39

    zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád

  • tatík | 24. 1. 2008 17:51

    Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.

  • frabta tranta | 28. 2. 2007 14:02

    do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)

  • Ewinkas | 30. 8. 2006 09:53

    okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.

  • marek | 7. 7. 2006 19:56

    do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.

  • Otakar Richter | 26. 2. 2006 09:01

    Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.

  • michal prochazka | 6. 1. 2006 15:32

    jedla jste někdy tatarák??

  • Michi Bende | 29. 12. 2005 18:46

    to neni pravy tatarak

  • jarda dvorek | 28. 7. 2005 11:24

    Okurky? To snad ne.Ale jinak KLASIKA-vyborny.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Feferonka Hovězí svíčková Kečup - jemný Mletý kmín Okurka Pepř mletý Sůl Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Makový závin III.

Makový závin III.

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Jednoduché tiramisu

Jednoduché tiramisu

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

66
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
33
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Tatarka ze zakysanky
Tatarka ze zakysanky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarský biftek
Tatarský biftek
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact