Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Americká buchta
Rajská omáčka, která se musí povést
Zapečené kuře s bramborem
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Mleté maso na žampionech
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Vepřový tokáň
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Hasenöhrl (zaječí uši)
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem