• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr
    • 150
      g hermelín
    • 150
      g sýr plísňový
    • olej
  • Na trojobal
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g strouhanka
  • Dresink
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      plátek bílá veka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kelímek smetana
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Sýry nakrájíme na kostky, jednotlivé kousky obalíme v trojobalu. Střídavě napichujeme na špejle, krátce osmažíme v rozpáleném oleji.
2
Předtím připravíme dresink: veku namočíme, smícháme s ostatními surovinami na dresink, zpracujeme do hladké hmoty (ořechy najemno nasekáme).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Pesto z medvědího česneku a vlašských…

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • konvalinka | 7. 9. 2007 21:20

    Správně je to omáčka.dresingy jsou bez majonéz, ale netřeba to řešit, i v obchodech prodávají dresingy a přitom jsou to omáčky.Nápad se mi líbí, nenapadlo mě zahustit omáčku vekou. A já jí dělám tak, že do zakys.smetany nastrouhám 2 strouž,česneku, sůl a je taky hotovo.

  • Eva Červenková | 23. 8. 2007 19:41

    hladká hmota opravdu není úplně hladká, když tam jsou ty ořechy, to dá rozum, ale nevím, proč by nemohla být nazvána dresinkem, i když možná by bylo lepší napsat třeba omáčka, ale proč slovíčkařit..

  • Karel Prokopič | 23. 8. 2007 16:37

    Nechci tu být za rejpala, ale:1/Smažený eidam je dobrý jen pokud je opravdu horký.Pak je jak guma. Na rozdíl od obou dvou dále uvedených sýrů. Já bych ho tam nedal. 2/Abych ušetřil olej, tak bych to nejdřív usmažil a pak napíchnul na špejli.3/Váhám jak nazvat tu "hladkou hmotu". Rozhodně ne dresink, jak uvedeno v nadpisu. Ale rád bych se to dozvěděl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá veka Česnek Citronová šťáva Eidam sýr Hermelín Hladká mouka Olej Rostlinný olej Smetana Strouhanka Sýr plísňový Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Vločky k snídani

Vločky k snídani

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

69
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
46
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
25
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Jablečné řezy - šťavnaté…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz StarDance Tour v Liberci: Na parketu skončila i Drexler! A Dyk zpátky při síle

StarDance Tour v Liberci: Na parketu skončila i Drexler! A Dyk zpátky při síle

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact