• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 300
      g jaternicový prejt nebo jitrnice či jelito, cca
    • 200
      g tvrdý sýr - uzený, Eidam, Gouda (druh dle chuti), cca
    • 3
      ks vejce
    • 2
      ks rohlík starší, nastrouhané nebo rozmixované
    • 1
      dl mléko cca
  • dále dle chuti můžeme přidat:
    • tymián dle chuti
    • česnek
    • cibule osmažená dozlatova
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Prejt, jitrnice nebo jelita vyndáme ze střívka a rozmačkáme je v míse s vejci. Můžeme oddělit žloutky a z bílků udělat sníh, který vmícháme do směsi až nakonec. Nastrouhané rohlíky zalijeme mlékem a vmícháme do masové směsi. Přidáme nastrouhaný sýr, případně tymián, česnek... Vše dobře promícháme, nandáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy či pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem nebo zeleninovým salátem. Lze podávat i zastudena s hořčicí a chlebem či jako chuťovku k pivu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Leoš Hofírek | 19. 11. 2016 11:54

    Bylo to hodně dobré a hlavně skromné na čas a dokonce po mně nezbyla hromada nádobí :-D 8-)

  • Šárka | 30. 10. 2016 14:18

    Zkusila jsem nákyp s bramborovou kaší včera k večeři a všem moc chutnal, takže ráda někdy zopakuji, protože je to zase něco jiného než pořád dokola prejt s bramborem a zelím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Vepřové Slané Oběd Svačina Večeře Pečení Posvícení Silvestr Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jaternicový prejt Mléko Pepř mletý Rohlík Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hummus

Hummus

Americká pizza

Americká pizza

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Nutella roláda

Nutella roláda

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Cizrnová polévka - vydatná

Cizrnová polévka - vydatná

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
22
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Nejlepší horká čokoláda!
Nejlepší horká čokoláda!
13
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kotlety s ořechy a…

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Sýrový dort II.
Sýrový dort II.
Sýrový mix - salát
Sýrový mix - salát
Sýrový nákyp II.
Sýrový nákyp II.
Sýrový ovocný salát
Sýrový ovocný salát
Sýrový páj
Sýrový páj
Sýrový quiche s pečeným česnekem a kadeřávkem
Sýrový quiche s pečeným česnekem a…
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact