• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
Napište svůj komentář k receptu

Sýrová jehla

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrová jehla
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tvrdý sýr
    • anglická slanina
    • párky
    • cibule Nebo pórek

Postup přípravy receptu

1
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v klasickém trojobalu.
2
Podáváme s bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Živáňská jehla

Živáňská jehla

Cuketovo-sýrová omáčka

Cuketovo-sýrová omáčka

Jednoduchá sýrová pomazánka

Jednoduchá sýrová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 23. 1. 2007 23:49

    S Eidamem to nemám ze své hlavy, ale z několika kvalifikovaných zdrojů. Je to jako vše o penězích :-( Zákazník si žádá levné, tak výroba se šidí a zrychluje na úkor kvality a někdy i zdraví.Zvyknul jsem si raději používat cca 1/2 Ementálu, je však výraznější než cihla a pokrm chuťově neztratí.

  • Jozef T. | 23. 1. 2007 17:35

    P. Martin, je mozné, ze máte s tým Eidamom pravdu, ale tepelne upravovat Emmental je podla mna priam hriech. (Podobne ako vo Francúzsku sirup do piva...)

  • Di | 23. 1. 2007 13:50

    Také jsem četla, že ze sýrů typu Eidam se teplem uvolňují rakovinotvorné soli a že by se tento sýr neměl používat na tepelné zpracování. Ve studeném stavu zřejmě nevadí.

  • Irena Klasová | 23. 1. 2007 12:24

    Taky mě překvapil pan Martin s tím sýrem. My Eidam používáme na zapečení na pizzu či na ementálskou pečeni.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 20:33

    Martine: udivil jste mě velice,já jsem nikdy o ničem takovém neslyšela a to tepelně zpracovávala sýr moje babička,maminka a já to taky tak dělám a máme to rádi celá rodina-takový klasický smažák se šunkou..a teď tady čtu o rakovinotvorných solích.No a já myslela,že sýry jsou relativně zdravé.:o)

  • MartinV | 22. 1. 2007 15:33

    Eidam nedoporučuji na tepelnou úpravu, teplem se aktivují rakovinotvorné soli používané při jeho výrobě. Vhodný (leč dražší) je např.Ementál.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 10:08

    Já na sýrové špízy používám různé druhy sýrů-uzený eidam,tvarůžky,Hermelín,Nivu a prokládám je pórkem a třeba žampiónky.Celé obalím nejlépe dvakrát v trojobalu a osmažím na pánvi.:o)

  • Irena Klasová | 22. 1. 2007 09:53

    Skvělá a rychlá večeře.Anglickou kupuji jedině u nás u Linharta,tam jí mají fakt výbornou a jemně nakrájenou ne jako v Plusu či Kauflandu. Tahle fakt nemá chybu. Dá se jíst i bez chleba, ten je k tomu škoda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Párky Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Super jablkové knedlíky

Super jablkové knedlíky

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Báječné ovocné řezy - krémeš

Báječné ovocné řezy - krémeš

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

200
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
77
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
73
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
44
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
36
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact