Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Rychlý ovocný koláč
Žabinec vodníka Česílka
Pařížský dort - Harlekýn
Krůtí medajlonky se sýrem
Brokolicová nádivka
Pekanový koláč
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Špenátová polévka s pórkem
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky