Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Mňam buřty
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Salát Caesar
Chodský koláč
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Tvarohové kynuté buchty
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Jednoduché špenátové špecle
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek