• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Super kuře
Napište svůj komentář k receptu

Super kuře

autor: radvanek
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Super kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře nebo jakékoli jeho části
    • 250
      g bílý jogurt
    • koření dle chuti
    • 3
      ks feferonka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Kuře rozporcujeme, nebo již rozporcované kousky stehen nebo křidýlek nachystáme do mísy. V jogurtu rozmícháme koření dle chuti (kmín, grilovací, sůl, vegetu a co kdo má rád), rozmačkáme tam česnek, opět dle chuti, kdo nechce nemusí a promícháme s kousky kuřete. A přidáme nasekané feferonky. Opět, kdo nechce, nemusí.
2
Necháme uležet alespoň dva dny v chladu a potom upečeme na másle nebo tuku. Doba přípravy je velmi krátká.
3
Jogurt se vsákne do kuřete i s tím kořením a nemá to chybu. Jogurtem se doporučuje nešetřit! Kuře musí být ponořeno do marinády.
4
Je to velmi variabilní recept, ale hlavně jde o ten jogurt a dobu naložení. Alespoň dva dny a nemá to chybu!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Super koblížky

Super koblížky

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela | 9. 2. 2007 17:18

    Docela dobre,ale opakovat asi nebudeme.

  • alka | 30. 1. 2006 10:22

    Určitě to vyzkouším.Ještě bych to vylepšila tím, že bych společně s kuřetem pekla v jednom pekáči i na kostky nakrájené brambory. Pak je oběd ještě rychlejší.

  • Pavlína Svitáková | 24. 1. 2006 11:34

    Upečeno výtečné ,křehké a rychlé.S bramborovou kaší.Ten sosík je mňam.

  • Pavlína Svitáková | 20. 1. 2006 06:25

    Trochu jsem to čekala, tak to zkusím v létě na gril.Výborná změna marinády .

  • Kateřina | 19. 1. 2006 17:04

    Pro paní Svitákovou.Grilujeme tak kuřecí prsíčka, nebo vepřové bez alobalu.

  • jaja 13 | 19. 1. 2006 11:32

    Jogurtovou marinádu používám velmi často. Na kuřecí i vepřové řízky je skvělá. Já do ní přidávám ještě trochu olivového oleje. Koření použiju to co mě zrovna napadne. Dobrá je kominace pepř, čili, česnek nebo tymián, pepř a nebo stačí jen vegeta.

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 07:25

    Dělám to samé jako p.Jana a je to opravdu perfektní.Doporučuji.Včera jsem kuře naložila podle p.Radvana a zítra upeču.Dám vědět.A na grilu, jak píše p.Kateřina,to může být také dobré.Griluje se to tak jak je nebo v alobalu?

  • Kateřina | 18. 1. 2006 15:01

    Takhle naložené maso je super i v létě na grilování.

  • Michaela Atherton | 18. 1. 2006 14:21

    Recept me velmi zaujal. Zatim jsem pri peceni pouzivala pouze smetanu, jogurtu jsem se obavala, ze maso bude moc kysele. Rozhodne to nekdy zkusim. Ty feferonky byli susene nebo cerstve?

  • Jana Tomčíková | 18. 1. 2006 14:05

    Dělám podobně kuřecí řízky, dávám do jogurtu smíchaného s kořením (grilovací,vegeta)+jedním vejcem(už nesolit).Nechám 1 den uležet.Pak obalím ve strouhance a smažím.Je to opravdu dobré.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:38

    Pro paní Hanu: jogurtu se nebojte, v Asii a na Balkáně se používá v kombinaci s masem zcela běžně a jistě víte, že tamní kuchyně je vyhlášená. Jogurt ( a hlavně kyseliny v něm obsažené )totiž to maso naloží, takže je pak křehoučké. A zdravější:-)

  • pupen Hons | 18. 1. 2006 11:02

    Už jsem dělal ohnivé kuře (Pákistán) s jogurtem,taky recept z kuchařky on-line. Super!!!

  • Hana Musilová | 18. 1. 2006 10:36

    Feferonky pálivé nebo jemné? Fakt je to dobrý? Nedokážu si tam představit ten jogurt. Nemá to pak divnou chuť? Dá se to k něčemu přirovnat?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Feferonka Koření Kuřecí maso Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Metrový koláč

Metrový koláč

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

Pohanková dobrota (2 porce)

Pohanková dobrota (2 porce)

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

50
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…
16
Dušené zelí
Dušené zelí
14
Dušené zelí mojí babičky
Dušené zelí mojí babičky

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Kněz celebrit Zbigniew Czendlik (61): Musel pod kudlu!

Kněz celebrit Zbigniew Czendlik (61): Musel pod kudlu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Super kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact