• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šunkové závitky s olivovou pěnou
Napište svůj komentář k receptu

Šunkové závitky s olivovou pěnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šunkové závitky s olivovou pěnou
Šunkové závitky s olivovou pěnou
Šunkové závitky s olivovou pěnou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 15
      plátek šunka vepřová nebo drůbeží, cca
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání 33%
    • 100
      g nakládané olivy bez pecek
    • 1
      lžíce petželka čerstvě nasekaná
    • sůl dle chuti
    • olivy a zelenina na dozdobení

Postup přípravy receptu

1
Vychladlou smetanu vyšleháme dotuha. Vychladlý tvaroh osolíme, našleháme a vmícháme do něj čerstvě nasekanou petrželku a nasekané olivy. Vyšlehanou smetanu pak jemně vmícháme do tvarohové směsi.
2
Plátky šunky si rozložíme na pracovní plochu a naneseme na ně do tříčvrtin olivovou pěnu, pak zlehka zarolujeme od naplněné strany do ruličky. Podáváme jako předkrm, dezert, chuťovku... s čerstvým pečivem nebo toustem, dozdobené zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šunkové závitky s vaječnou pěnou

Šunkové závitky s vaječnou pěnou

Panenka s olivovou tapenádou

Panenka s olivovou tapenádou

Jednohubky / chlebíčky s olivovou pomazánkou

Jednohubky / chlebíčky s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra Blažková | 23. 9. 2016 13:33

    Vynikající a snadné.

  • Marketa Pekarkova | 6. 5. 2014 15:23

    Vynikajici nadychana a jemna napln, do dusene sunky se vyborne hodi. Urcite budu zavitky delat casto.

  • žemla | 15. 1. 2013 08:53

    miluju černé olivy! závitky jsou úúúúúžasné, svěží, lehké jako peříčko <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • Apolena | 15. 11. 2011 06:57

    Děkuji za recept. Včera jsme měli s přítelem výročí seznámení <3 a připravila jsem tyhle závitky jako předkrm. Byly snadné, lahodné a krém byl neskutečně lehounký. V krabičce si je odnesl i na desátou do práce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Ze šunky Slané Dopolední svačina Svačina Večeře Šlehání Vánoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Měkký tvaroh Nakládané olivy Olivy Petželka Smetana ke šlehání Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní česneková pomazánka

Pikantní česneková pomazánka

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Perníkové muffiny (DUKAN)

Perníkové muffiny (DUKAN)

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

96
Porn Star Martini
Porn Star Martini
61
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…
37
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake
30
Klasický houskový knedlík
Klasický houskový knedlík
18
Polévka ze pstruha
Polévka ze pstruha

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve &#039;čarodějnic&#039;

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve &#039;čarodějnic&#039;

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém bešamelu
Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém…
Šunkové uzlíčky
Šunkové uzlíčky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové závitky s vaječnou pěnou
Šunkové závitky s vaječnou pěnou
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
  • Recepty.cz
  • Šunkové závitky s olivovou pěnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact