• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sumeček
Napište svůj komentář k receptu

Sumeček

autor: Hana Rožníčková
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sumeček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • olivový olej
    • česnek
    • kari
    • strouhanka
    • sýr
    • bylinky
    • 4
      ks filety ze sumečka

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme, na jednu stranu dáme kari a na druhou stranu sumečka dáme česnek a bylinky.
2
Nastrouháme sýr a smícháme ho s domácí strouhankou, filety v něm obalíme.
3
Rozpálíme pánev (používám pánve od Tefalu s nepřilnavým povrchem), dáme na ni trochu olivového oleje a takto obalené filety v něm osmažíme.
4
Podáváme s bramborem, polité máslem a posypané petrželkou.
5
Poznámka: sumeček mořský - výborná ryba, nemá žádné kosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sumeček Pangasius pečený v alobalu

Sumeček Pangasius pečený v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Kvasničková | 21. 8. 2008 14:20

    Dnes jsem vyzkoušela daný recept. Kari zcela pohřbilo chuť ryby a sýr ve spojení se strouhankou do sebe nasákl nepředstavitelné množství oleje. Jako rodina máme tuto rybu rádi, ale v této úpravě - už nikdy.

  • Alena V. | 7. 10. 2007 08:58

    Vážená paní,zda obalujete filety příbo nebo až po rozmražení.Do obalu nedáváte vajíčko ?

  • Máří | 20. 4. 2007 11:38

    Máte pravdu všichni :-))) Pangasius je v přírodě dravec dorůstající až 3 m. Na naše stoly se dostávají farmově chované ryby ve stáří 1 rok - to mají těch 30-40 cm. Více například na http://forum.kulinarskadilna.cz/read.php?6,28,28

  • Alena | 19. 4. 2007 18:00

    Zdravím. Moc ráda bych věděla, jak to tedy s tím sumečkem je. Ja bydlím v Portugalsku a taky tady nemáme nij co by bylo tomuhle (25-30 cm/pangasius) podobné. Možná může poradit Kuchařka on-line. Jinak děkuji za zajímavý recept. Uz jsem zkousela jen místo sumečka jsem použila Doradu.Moooc dobré, ještš jednou díky.

  • zita matejkova | 17. 3. 2007 02:25

    Já se taky nezlobím a zdravím do Španělska,které mám moc ráda a prakticky každý rok tam jezdím.

  • Patricie | 16. 3. 2007 19:02

    Pani Matejková, já písu ze Spanelska. Pod jménem Pangasius je jenom tahle obrovská a velice nebezpecná ryba zijíci v rece Mekong ve Vietnamu a Kambodzi. A ty susené návnady jsou krevety a pod.Vubec se nezlobím a dekuji.

  • zita matejkova | 16. 3. 2007 02:47

    Sumečka mají mraženého i chlazeného běžně v supermarketech.Kupuji ho dost často, rozhodně není sušený, zato je výborný. Nezlobte se ,ale asi jste získala mylné informace. Celé filety mají okolo 25-30 cm, země původu Vietnam. Vytáhla jsem ho z mrazáku, abych se přesvědčila.

  • Patricie | 9. 3. 2007 23:20

    Informace mluví o velice nebezpečné “potvoře” 2,5-3 metry dlouhé v řece Mekong (Vietnam). K nám se mražené ryby z Asie nedovážejí, jenom některé mořské potvory, hlavně sušené, jako návnady pro rybáře.

  • zita matejkova | 8. 3. 2007 23:42

    Možná ho znáte pod názvem Pangasius, tak se jmenuje.Je opravdu moc dobrý.

  • Patricie | 8. 3. 2007 18:52

    My bydlíme u moře (mám na mysli stát). Sumeček je tady neznámy. Kupujeme (a jíme) ryby víckrát do týdne; kosti nejsou žádnym problémem. V obchodě vám všechny odstraní.

  • Kejty | 8. 3. 2007 10:03

    Filé ze sumečka je nejlepší, jaké jsem kdy jedla a opravdu bez kostí, takže vhodné i pro děti. Je trochu dražší, ale ta kvalita za to stojí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Filety ze sumečka Kari Olivový olej Strouhanka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Pomerančová zmrzlina

Pomerančová zmrzlina

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
23
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
21
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz 17. listopad očima hvězd: Pozdravy od moře i dojemné vzpomínky!

17. listopad očima hvězd: Pozdravy od moře i dojemné vzpomínky!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Sultánky
Sultánky
Sultánův poklad
Sultánův poklad
Sumec dle baštýře Jardy
Sumec dle baštýře Jardy
Super jablkové knedlíky
Super jablkové knedlíky
Super koblížky
Super koblížky
Super letní tvarohový koláč s ovocem
Super letní tvarohový koláč s ovocem
  • Recepty.cz
  • Sumeček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact