• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Studené rizoto alla mediterranea
Napište svůj komentář k receptu

Studené rizoto alla mediterranea

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Studené rizoto alla mediterranea
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g rýže parboiled
    • 300
      g mozzarella
    • 10
      ks cherry rajčátka muze byt i vice
    • 8
      ks sušená rajčata nakladana v oleji
    • 15
      ks černé olivy cca, vypeckovane
    • 2
      lžíce kapary
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán 2-3 lzice
    • bazalka cerstva
    • 4
      ks ančovičky
    • panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Rýži uvaříme v dostatečném množství osolené vody, do vody přidáme trochu oleje. Hotovou rýži slijeme a propláchneme studenou vodou, abychom zastavili proces vaření. Necháme okapat.
2
Mozzarellu nakrájíme na kostky, olivy na kolečka, sušená rajčata a ančovičky necháme okapat a nakrájíme na drobno. Cherry rajčátka rozkrajíme na čtvrtky. Vše dáme do mísy společně s rýží. Dále přidáme bazalku nakrájenou nadrobno, 2-3 lžíce ol. oleje, kapary, parmezan, případně osolíme a promícháme. Necháme odležet v lednici do druhého dne. Podáváme při pokojove teplotě.
3
Množství jednotlivých ingrediencí dávám od oka, můžeme si jej upravit podle své chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny alla mediterranea

Těstoviny alla mediterranea

Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní máty

Studené rizoto s cuketou, sýrem a…

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sluníčko | 13. 6. 2012 14:26

    jako rizoto mi to nepřijde, ale salát je to moc dobrý a pochutnali jsem si už dneska. zbytek zkusíme proleželý, když vydržíme ho nesníst :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Z rýže Bezmasá jídla Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Bazalka Černé olivy Cherry rajčátka Kapary Mozzarella Panenský olivový olej Rýže Parboiled Strouhaný parmazán Sušená rajčata
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

115
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
78
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
73
Treska se žampiony ve slanině
Treska se žampiony ve…
45
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
44
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Studená melounovookurková polévka
Studená melounovookurková polévka
Studená polévka z jablek
Studená polévka z jablek
Studená třešňová polévka s makovými nočky
Studená třešňová polévka s makovými…
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní máty
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní…
Studentské rychlolangoše
Studentské rychlolangoše
Studentský piškot
Studentský piškot
  • Recepty.cz
  • Studené rizoto alla mediterranea
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact