• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
Napište svůj komentář k receptu

Stroganoff a la Inka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Stroganoff a la Inka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková nebo kuřecí maso
    • 3
      ks nakládané okurky 2-3
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej 2-3
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme na pánvi, podle potřeby (jak je maso měkké), podlijeme a dodusíme. Můžeme nakonec dochutit šlehačkou (já to nedělám).
2
Podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Stroganoff

Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 15:27

    Pokiaľ ide o mňa, nepísala som o oprave pravopisných chýb, ale o úprave textu. Aj mne sa stáva pri vložení, že medzery nie sú tam , kde by mali byť, odseky sa neurobia. Preto som si dovolila napísať o upravovaní receptu.

  • Kuchařka on-line | 6. 5. 2009 12:49

    Problém bude v tom, že tento recept žádná paní Kovářová, ani nikdo z Recepty needitoval a tudíž tam jsou stále hrubky. Viz kategorie Ostatní, která jasně indikuje, že recept´nebyl ještě zařazen do patřičné kategorie a tím pádem ani korekturou. Hlavně uživatelé, kteří neustále porušují pravidla tohoto serveru i pravidla českého pravopisu, by se měli za něco podobného stydět. S pozdravem Zdeněk Kovář, Recepty.cz

  • Lada Kovářová | 6. 5. 2009 12:41

    Paní Kovářová, tuto činnost rozhodně dělat nemusí, díky za nápad ;-)

  • Simona Rubešová | 6. 5. 2009 11:26

    No, možná paní Kovářová dělá, co může, ale každopádně jedničku z češtiny si nezaslouží ani ona. Po jejích opravách tam stále zůstávají chyby, ze kterých mi vstávají vlasy na hlavě. Počítám, že tento příspěvek bude záhy napadem desítkami dalších, v nichž budou autorky/autoři vysvětlovat, že nejsme v jazykovém koutku, ale u sporáku. Můžete si ušetřit práci, vím o tom. Simona

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 09:33

    Jirko, ja viem, že nie ste autor, ja som len vysvetľovala, ako to funguje :))) V slovenčine sa to píše v 2. osobe, ak to vysvetľujem vám :)))

  • recepty 73 | 6. 5. 2009 06:45

    Terezo.Já nejsem autor,jen jsem se lekl.Jiří

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 15:05

    Jirko, ak vložíte priamo recept, tak sa zobrazuje všelijako, je potrebné to upravovať, p. Kovářová to robí a hneď zaraďuje recept do tej správnej kategórie. Musíte vydržať :)))

  • recepty 73 | 5. 5. 2009 14:53

    Kovářovi,upravte prosím recept a hrubky v postupu dřív,než....Však Vy víte?!Děkuji Jiří

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí svíčková Kečup - jemný Kmín Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Xtý jogurtový koláč s ovocem a drobenkou

Xtý jogurtový koláč s ovocem a…

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Virgin mojito
Virgin mojito
22
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
19
Kuře se zelím a bramborem
Kuře se zelím a bramborem
17
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
16
French toast
French toast

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact