• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
Napište svůj komentář k receptu

Stroganoff a la Inka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Stroganoff a la Inka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková nebo kuřecí maso
    • 3
      ks nakládané okurky 2-3
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej 2-3
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme na pánvi, podle potřeby (jak je maso měkké), podlijeme a dodusíme. Můžeme nakonec dochutit šlehačkou (já to nedělám).
2
Podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Stroganoff

Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 15:27

    Pokiaľ ide o mňa, nepísala som o oprave pravopisných chýb, ale o úprave textu. Aj mne sa stáva pri vložení, že medzery nie sú tam , kde by mali byť, odseky sa neurobia. Preto som si dovolila napísať o upravovaní receptu.

  • Kuchařka on-line | 6. 5. 2009 12:49

    Problém bude v tom, že tento recept žádná paní Kovářová, ani nikdo z Recepty needitoval a tudíž tam jsou stále hrubky. Viz kategorie Ostatní, která jasně indikuje, že recept´nebyl ještě zařazen do patřičné kategorie a tím pádem ani korekturou. Hlavně uživatelé, kteří neustále porušují pravidla tohoto serveru i pravidla českého pravopisu, by se měli za něco podobného stydět. S pozdravem Zdeněk Kovář, Recepty.cz

  • Lada Kovářová | 6. 5. 2009 12:41

    Paní Kovářová, tuto činnost rozhodně dělat nemusí, díky za nápad ;-)

  • Simona Rubešová | 6. 5. 2009 11:26

    No, možná paní Kovářová dělá, co může, ale každopádně jedničku z češtiny si nezaslouží ani ona. Po jejích opravách tam stále zůstávají chyby, ze kterých mi vstávají vlasy na hlavě. Počítám, že tento příspěvek bude záhy napadem desítkami dalších, v nichž budou autorky/autoři vysvětlovat, že nejsme v jazykovém koutku, ale u sporáku. Můžete si ušetřit práci, vím o tom. Simona

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 09:33

    Jirko, ja viem, že nie ste autor, ja som len vysvetľovala, ako to funguje :))) V slovenčine sa to píše v 2. osobe, ak to vysvetľujem vám :)))

  • recepty 73 | 6. 5. 2009 06:45

    Terezo.Já nejsem autor,jen jsem se lekl.Jiří

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 15:05

    Jirko, ak vložíte priamo recept, tak sa zobrazuje všelijako, je potrebné to upravovať, p. Kovářová to robí a hneď zaraďuje recept do tej správnej kategórie. Musíte vydržať :)))

  • recepty 73 | 5. 5. 2009 14:53

    Kovářovi,upravte prosím recept a hrubky v postupu dřív,než....Však Vy víte?!Děkuji Jiří

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí svíčková Kečup - jemný Kmín Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový ovocný koláč

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

74
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O…
42
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Ořechoví šnečci - rychle…
36
Kaštanové housky
Kaštanové housky
34
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
15
Plněné papriky
Plněné papriky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact