• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
Napište svůj komentář k receptu

Srdce po myslivecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srdce po myslivecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřová játra
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      pepř mletý
    • 1
      špetka estragon Drcený
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 1
      lžíce marmeláda
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • hladká mouka
    • masox
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zalejeme vývarem, osolíme a okořeníme. Asi po 20-ti min. vlejeme víno a dusíme dále.
2
Na závěr v pokrmu rozmícháme marmeládu, zakysanou smetanu, případně zaprášíme moukou a provaříme. Podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

srdce na divoko

srdce na divoko

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Dort srdce

Dort srdce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Verča | 8. 7. 2014 17:56

    Přidávám pochvalu. jen bych ubrala masoxu tak na půlku. je to dost slané a to jsem tam nedávala sůl :-D

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 24. 5. 2014 14:54

    Tento recept nám moc chutnal, jen škoda toho masoxu, ale kdo chce, může si ho nahradit vývarem. Opravdu jsme si pochutnali, víc takových receptů.

  • HonzaDC | 13. 6. 2013 14:43

    Tak tohle je neskutečné papání...a to jsem neměl ani smetanu ani víno a i bez toho je to luxusní. Doporučuji vyzkoušet

  • vanidoso | 12. 2. 2012 18:50

    Opravdu povedené, s těstovinami to byla opravdu mňamka a i s knedlíkem si to dokáži docela dobře představit. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • peter gabor | 12. 6. 2005 13:40

    no tak som to vyskusal a chutilo mi.omacku som rozmixoval zvlast.k tomu knedla a pohar piva.Doporucujem pre tych,ktori maju radi vnutornosti. peter

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Estragon Hladká mouka Marmeláda Masox Mletý kmín Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Sůl Tymián Vepřová játra Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Drůbková polévka

Drůbková polévka

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Chřest na másle

Chřest na másle

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

21
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Slaný krokodýl z…
15
Jarní zelný salát
Jarní zelný salát
15
Dresing hami mňami
Dresing hami mňami

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz ExLunetic Kocián (49) překvapil: Romantika s „ramlicí“ od Schwarzenberga (†85)

ExLunetic Kocián (49) překvapil: Romantika s „ramlicí“ od Schwarzenberga (†85)

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

srdce na divoko
srdce na divoko
Srdce na paprice
Srdce na paprice
Srdce na smetaně
Srdce na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srnčí hřbet na liškách
Srnčí hřbet na liškách
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact