• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Srbský kotlet
Napište svůj komentář k receptu

Srbský kotlet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srbský kotlet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 3
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • 2
      ks červená paprika Sladká
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • voda
    • vegeta
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme, posypeme je sladkou mletou paprikou a potřeme každou 1 stroužkem prolisovaného česneku. Kotlety obalíme v hladké mouce a opečeme je po obou stranách v pánvi na oleji. Lehce je podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Až budou kotlety měkké, vyjmeme je a dáme na teplé místo, do výpeku dáme 2 papriky pokrájené na nudličky a 2 cibule pokrájené na kroužky a vše lehce podusíme, dle chuti dochutíme ještě solí a nebo vegetou. Směs navrstvíme na kotletu a posypeme strouhaným sýrem.
2
Podáváme s brambory a nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Srbský guláš

Srbský guláš

Srbský džuveč

Srbský džuveč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#336991)
    Uživatel (#336991) | 11. 1. 2023 11:36

    Proč Vegetu? Podívejte se na recept třeba od Vaňka a zjistíte, že tohle je Babicovina.

  • Tommy | 31. 8. 2014 19:47

    Výborné...ale tu vegeru bych vynechal ;-)

  • XxX | 12. 5. 2013 14:48

    Ano všechno zasypeme sýrem a dochutíme chemii :D

  • recepty73
    recepty73 | 22. 11. 2010 17:46

    ...měli jsme s restovaným bramborem,sýr ani salát není třeba...

  • Helena Venkovičová | 3. 3. 2008 14:05

    Kotlety se dusí 15 - 20 min. doměkka. Kousek si odřízněte a ochutnejte. Oni vlastně jsou již měkké, když se osmahnou po obou stranách, záleží to také na tom, jak jsou silné - jak jsme je rozklepali. Ale dušením nám nejenom ještě více změknou, ale udělá se dobrá šťávička.

  • Hana Ventová | 18. 5. 2007 13:19

    Právě jsem uvařila srbský kotlet. Česnek jsem ale dala až do šťávy. Maso jsem dusula celou dobu se zeleninou. Sýr být nemusí, alespoň nám nechyběl. Zeleninový salát jsem také vynechala, jídlo je samo zeleninové.

  • Jana | 19. 6. 2006 11:36

    Poradíte mi, jak dlouho se mají ty kotlety dusit. Diky, jsem v kuchyni začátečník ;-). Jana

  • pupen Hons | 20. 6. 2005 06:37

    super!

  • Rihak Jindra | 17. 6. 2005 11:10

    Ja si tam pridam jeste rajce ale to se jiz nesmi varit,jen prohrat a k tomu i Srbske brambory. Tooo... je super!

  • helena | 12. 6. 2005 18:41

    vyzkoušej to je to fakt dobrý už sem to dělala několikrát

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 16:22

    hmmmmm....zní to dobře!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hladká mouka Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Sýr Vegeta Vepřové kotlety Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Sumeček

Sumeček

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Friulské frico

Friulské frico

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
17
Špekové knedlíky
Špekové knedlíky
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Aneta Krejčíková: Anděl v krajce!

Aneta Krejčíková: Anděl v krajce!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbský vepřový guláš
Srbský vepřový guláš
srdce na divoko
srdce na divoko
Srdce na paprice
Srdce na paprice
  • Recepty.cz
  • Srbský kotlet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact