• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Srbská čorba
Napište svůj komentář k receptu

Srbská čorba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srbská čorba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • fazole můžeme použít konzervované samotné či v rajském protlaku
    • brambory 2-3 ks
    • kořenová zelenina
    • rajský protlak či konzervovaná rajčata
    • pepř mletý
    • paprika
    • sůl či vegeta
    • masox

Postup přípravy receptu

1
Fazole přes noc namočíme a uvaříme doměkka nebo použijeme konzervu. Osmažíme cibuli, přidáme mletou papriku, přidáme fazole, zalijeme vodou, přidáme masox, osmaženou cibuli, kořenovou zeleninu, nakrájené brambory, pepř a vegetu a vaříme do měkka.
2
V závěru okořeníme oregánem, saturejkou či majoránkou. Můžeme okořenit trochou pálivé papriky či chilli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská fazolová polévka

Srbská fazolová polévka

Bramborový salát ze Srbska

Bramborový salát ze Srbska

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ana | 20. 9. 2013 10:05

    Jsem ze Srbska, a muzu rict ze toto neni zadne srbske jidlo, stejne tak vetsina jidel na tomhle webu, ktera ma v nazvu srbsko.....to si snad nejaky lide zkouseji vlastni recepty zviditelnit.... :-D

  • Janaso | 9. 6. 2013 13:08

    Docela dobrá.

  • radi217 | 24. 10. 2010 13:01

    Protlak davam ,jak mi ukazala bosnacka svagrova az kdyz delam jisku, to znamena olej ci sadlo, cibulku osmahnout-zesklovatet, k tomupridat na hrubo nasekany cesnek, zasypat moukou a ta kdyz je zlatoucka tak teprve ted dodat protlak! Jisku zavarit tak 20miutek!

  • Marsí *** | 11. 10. 2008 20:15

    ver kuc..já bych ho přidala po těch fazolích...:-)))ale myslím, že je to celkem jedno..:-)

  • ver kuc | 11. 10. 2008 18:11

    Ve které fázi mám přidat ten rajský protlak??? V postupu přípravy vůbec není zmíněn.

  • ver kuc | 11. 10. 2008 18:09

    Ráda bych uvařila...ale ve které fázi se tam dává ten rajský protlak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Srbsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Fazole Kořenová zelenina Masox Paprika Pepř mletý Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pórková polévka

Sýrová pórková polévka

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Turecký med

Turecký med

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

61
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
52
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Americké brambory III.
Americké brambory III.
18
Třená niva podle ČSN
Třená niva podle ČSN

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Srbská čorba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact