• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špenátový koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • listové těsto
    • špenát Množství dle chuti
    • 2
      hrst těstoviny Uvařené
    • 150
      g sýr
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      balení měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme špenát a krátce podusíme. Ochutíme česnekem a solí. Do koláčové formy rozprostřeme listové těsto a na něj dáme náplň.
2
<BR>Náplň: měkký tvaroh, vejce, sýr, těstoviny, směs se špenátem. Vše promícháme. Upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový koláč s vejci

Špenátový koláč s vejci

Špenátový nákyp II.

Špenátový nákyp II.

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 8. 2. 2008 08:33

    Já tento recept dělám velice podobně, jen o trochu jednodušeji, chutná to ale taky skvěle. Takže špenát klasicky podusím s česnekem a solí a ten pak rozprostřu na to listové těsto. Obvod formy pokladu kolečky salámu (používám nejčastěji Gothaj) a doprostřed klepnu vajíčko. Peče se to tak dlouho, dokud vám nezrůžoví těsto. Těsně před vyndáním to ještě posypu nastrouhaným sýrem. Chutná to dobře za tepla i za studena. Dobrou chuť!

  • Majka Přidalová | 1. 2. 2007 19:13

    Mohu se zeptat na kolik stupňů a jak dlouho se má koláč péct? A také jestli se má náplň překrýt listovým těstem nebo se to nechává odkryté? Díky moc za odpověď.

  • Jitka | 9. 7. 2005 21:09

    Jíst se to může teplé i studené. Těstoviny tam opravdu patří. Pokud máte rádi slané koláče, doporučuji vyzkoušet. Dávám za 1.

  • Honza L. | 7. 7. 2005 18:36

    Andreo, mnoho jídel z italské kuchyně má velice zvláštní skladbu surovin, ale jako celek tato jídla většinou nezklamou. Místo klasického sýra zkuste použít Blaťácké zlato. Co se týká těstovin - zřejmě nejsou podmínkou, ale zcela jistě pokrm zpestří. Nebudete-li se bát, můžete osmažit kousky kuřecího masa a poklást jimi povrch koláče.

  • Andrea Pastirčáková | 2. 7. 2005 20:42

    Neumím si to moc představit, to se pak jí teplé nebo studené? Zaráží mě tam ty těstoviny a vůbec zvláštní kombinace surovin.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listové těsto Měkký tvaroh Špenát Sýr Těstoviny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Avokádový krém

Avokádový krém

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Frittata

Frittata

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

67
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
16
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová…
16
Meruňkové clafoutis
Meruňkové clafoutis

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Michaela Salák po odstranění nádoru v žaludku: Vlasy šly dolů!

Michaela Salák po odstranění nádoru v žaludku: Vlasy šly dolů!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact