• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-těstovinová mňamka
Napište svůj komentář k receptu

Špenátovo-těstovinová mňamka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátovo-těstovinová mňamka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny (Mohou být i špenátové)
    • 200
      g šunka (popř. kuřecího masa)
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      g špenát
    • vegeta
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny vaříme do poloměkka. Mezitím nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přídáme šunku (popř. masíčko), ovegetujeme, osolíme a opepříme. Je-li hotovo, přidáme zmražený špenát a zase pořádně ovegetujeme. Je-li hotovo, přidáme těstoviny. Popř. můžeme zalít troškou smetany.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstovinová smaženice

Těstovinová smaženice

Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept

Těstovinová polévka Hoover stew,…

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-bramborová omeleta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naďa Indruchová | 28. 12. 2008 22:03

    dělám to podobně,jen místo šunky dám na horký špenát nastouhanou Nivu-špenát míň solím,je to fakt výborné a hned

  • gaba hajkova | 11. 4. 2008 12:07

    Moc dobré, už tomám v oblíbených receptech :-)

  • Jarka K. | 20. 10. 2005 13:03

    Tak tohle dělám tak, že špenát taky zjemním zakysanou smetanou, promíchám s těstovinami, dám do pekáčku a zapéct do trouby a ještě to pak ke konci posypu sýrem. A vlastně to dělám bez toho masa.

  • Irena | 19. 10. 2005 14:58

    Dáváte tam celou kostku zmraženého špenátu?Docela mám na to chuť.

  • Jitka | 19. 10. 2005 11:49

    Dělám v podstatě to samé, ale místo šunky dávám rybí file. Je to vynikající, a když se to na talíři posype sýrem je to veliká pochoutka.

  • martin a michal | 2. 10. 2005 16:53

    zereme to a chrochtame jak divocaci

  • Petr Kazik | 20. 5. 2005 17:22

    kdyz to jim tak skoro chrochtam

  • Jana Nováková | 10. 5. 2005 07:16

    Je to vynikající! Do směsi ještě přidávám jedno vejce a když je hotovo, tak zjemním zakysanou smetanou. Po té zamíchám těstoviny a pak už jen rychle nandat na talíř, aby na mě něco zbylo.

  • Petra | 11. 9. 2004 21:15

    Anonym jen kritizuje a sám nic nevymyslí! A ještě skrývá své jméno!

  • Veruska | 9. 9. 2004 16:08

    Ty anonymy jsou hrozny! Odstrelit!!!Nahodou supr recetp, laici jsou proste laici a jen kritizujou.Super

  • Lenka | 7. 7. 2004 15:31

    Každý nemá spisovatelské vlohy, důležité je, že nám poskytne další inspiraci k vaření. Inteligent se dovtípí, ostatní to nemusí zkoušet. Já jsem vyzkoušela a moc mi chutnalo.

  • Věrka | 6. 7. 2004 23:29

    ANonyme - anonyme nejsi ty náhodou málo vtipný rejpal?

  • Anonym | 4. 6. 2004 09:33

    Tak takhle špatně napsaný recept jsem tu ještě nenašla...je to škoda

  • Anonym | 29. 5. 2004 22:34

    aha, takže to jako máme jíst zmrzlej špenát?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Pepř mletý Špenát Sůl Šunka Těstoviny Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Česnečka se šunkou a sýrem

Česnečka se šunkou a sýrem

Salát z kysaného zelí III.

Salát z kysaného zelí III.

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Houbový guláš
Houbový guláš
18
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Špenátovo-těstovinová mňamka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact