• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špenátoví šneci z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Špenátoví šneci z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátoví šneci z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • 1
      balíček špenátový protlak
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 100
      g šunka
    • 100
      g eidam sýr plátkový
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce na potření
    • kmín , nebo sezam na posypání

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme špenát a česnek, osolíme, opepříme a necháme vychladnout.
2
Vyválíme listové těsto, potřeme špenátem, poklademe šunkou a sýrem, těsto opatrně srolujeme a nakrájíme na cca 2 cm silné plátky.
3
Potřeme vejcem, posypeme kmínem nebo sezamem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka kupova | 19. 5. 2010 17:11

    dobrota.. vždy sem dělala jen závin, prvně sem zkusila šneky. Ze zašátku sem si myslela že je to v .... ale vše dobře dopadlo a drželo pohromadě:-)

  • Lea Smithy | 1. 8. 2008 16:00

    Nevyteče ten špenát?

  • Terka | 27. 3. 2008 12:07

    Jsou výborní, dělala jsem je už několikrát... Určitě doporučuji. Vyníkající za tepla i studena. Mňam.

  • t | 31. 1. 2006 13:11

    To teda byla dobrota!!! Opravdu, přidala jsem tam na tenoučké plátky dom. slaninu a ... mňam... Jen mi chyběly údaje - na kolik °C trouba a jak dlouho, ale to jsem vychytala. Takže doporučuji.

  • VERA | 3. 7. 2005 07:58

    Teda to musí být dobrota! Často peču z listového těsta,ale tohle mne ještě nenapadlo.Určitě vyzkouším.Nevíte,jestli by nešel udělat třeba závin pouze se špenátem?

  • Petra | 11. 5. 2005 07:23

    Já dávám do šneků šunku,eidam,kyselou okurku na drobno pokrájenou,potírám kečupem (trošinku) a sypu vegetou a sklízí to pravidelně úspěch.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Telecí
Maso Telecí Sójové Snídaně Svačina Večeře Pošírování Bez lepku Oslava Etiopie Gabon Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Kmín Listové těsto Olej Pepř mletý Špenátový protlak Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrý perník

Dobrý perník

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Chléb

Chléb

Bramborové housky

Bramborové housky

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Čokoládové cupcakes

Čokoládové cupcakes

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Květák zapečený (nejen) s uzeným masem
Květák zapečený (nejen)…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Čevabčiči
Čevabčiči
21
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
17
Avokádovo-bazalkové pesto
Avokádovo-bazalkové pesto

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Špenátoví šneci z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact