Špekáčky nejsou jen výsadou chlaupářů. Můžete si je připravit snadno a rychle i doma na pánvi, třeba na černém pivě Primátor.
RADA: Jednoduchý nehnětený chléb ze 4 surovin
Vinná klobása v těstíčku
Buřty na pivu
Buřty na pivu v briošce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z kysaného zelí III.
Výborné ananasové řezy
Lasagne s masem a žampiony
Králík na hořčici II
Italská rybí polévka „caciucco“
Žampionová smaženice
Houskové knedlíky - pečené
Ochucené majonézy
Zeleninový vývar
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem