• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špekáčky na medu
Napište svůj komentář k receptu

Špekáčky na medu

autor: jariss
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špekáčky na medu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks špekáček lze použít i točený salám nebo vuřty
    • 3
      ks cibule
    • 2
      lžíce med
    • 1
      lžička drcený kmín
    • pepř mletý
    • voda
    • 2
      lžíce kečup - ostrý
    • 1
      lžíce polévkové koření

Postup přípravy receptu

1
Všechny špekáčky zbavíme kůže a rozpůlíme.
2
Cibuli pokrájíme na půlkolečka, střídavě klademe na pekáček špekáček, cibuli. V misce smícháme zbývající ingredience s trochou teplé vody. Touto marinádou špekáčky zalijeme.
3
Pečeme asi při 160 °C 30 minut.
4
Podáváme v teplém i studeném stavu s chlebem, nebo bramborem na různé způsoby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Kmentová | 8. 11. 2008 13:28

    Výborná je i varianta s kečupem a pivem, mnam :-)

  • Květa Dostálová | 7. 10. 2005 18:48

    Výborné, dala jsem Vegu bez glutamanu jako to žluté koření

  • Hana Janů | 4. 10. 2005 20:06

    jednička podtržená

  • Nová | 4. 10. 2005 18:25

    Co je žluté koření do polévky? Vegeta??

  • Jaroslav Pelcman | 4. 10. 2005 07:47

    Žlutým polévkovým kožením je myšlena třeba Podravka, nebo Vegeta. Já používám polévkové koření od fa ARO. Jaký rozdíl je mezi jedním či druhým, to bohužel netuším :-(

  • Marcela Vrabcová | 3. 10. 2005 20:43

    Ja si pod tim predstavuju Vegetu. A nebo pak Podravku a ty dalsi od jinych firem, ktere ani nevim, jak se jmenuji...

  • Jana | 3. 10. 2005 15:01

    Co se myslím pod pojmem "žluté polévkové koření"?Nikdy jsem to neslyšela, nemá to nějaký obchodní název? Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Kečup - ostrý Med Pepř mletý Polévkové koření Špekáček Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

185
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…
17
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
16
Cappuccino roláda
Cappuccino roláda
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Špekáčky na medu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact