• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špaldový pizza koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špaldový pizza koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 500
      g špaldová mouka special
    • 1
      lžička sůl mořská
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo rozpuštěné
  • Kvásek
    • 400
      ml mléko 300-400
    • droždí 0,5 kostky
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • sůl špetka
  • Náplň
    • 4
      kostka měkký sýr 3-4
    • 10
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks česnek palice
    • bazalka
    • solčanka
    • pepř mletý
    • kmín
    • lněná semínka

Postup přípravy receptu

1
Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
2
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Křížová | 11. 5. 2009 09:33

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  • Mila Foglova | 11. 5. 2009 03:53

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  • Jana T. | 27. 2. 2008 23:39

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • K. Kedroňová | 27. 2. 2008 19:46

    Co je, prosím, solčanka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Pečivo Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Droždí Hnědý cukr Kečup - jemný Kmín Lněná semínka Máslo Měkký sýr Mléko Moučkový cukr Pepř mletý Solčanka Špaldová mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Polévkové drobení
Polévkové drobení
39
Bramborový guláš
Bramborový guláš
39
Houbová omáčka krok za krokem
Houbová omáčka krok za…
34
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
30
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Další rána pro Sharon Osbourneovou: Po skonu Ozzyho (†76) přišla i o milovaného psa!

Další rána pro Sharon Osbourneovou: Po skonu Ozzyho (†76) přišla i o milovaného psa!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact