• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špaldový pizza koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špaldový pizza koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 500
      g špaldová mouka special
    • 1
      lžička sůl mořská
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo rozpuštěné
  • Kvásek
    • 400
      ml mléko 300-400
    • droždí 0,5 kostky
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • sůl špetka
  • Náplň
    • 4
      kostka měkký sýr 3-4
    • 10
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks česnek palice
    • bazalka
    • solčanka
    • pepř mletý
    • kmín
    • lněná semínka

Postup přípravy receptu

1
Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
2
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Křížová | 11. 5. 2009 09:33

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  • Mila Foglova | 11. 5. 2009 03:53

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  • Jana T. | 27. 2. 2008 23:39

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • K. Kedroňová | 27. 2. 2008 19:46

    Co je, prosím, solčanka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Pečivo Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Droždí Hnědý cukr Kečup - jemný Kmín Lněná semínka Máslo Měkký sýr Mléko Moučkový cukr Pepř mletý Solčanka Špaldová mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Zapečené špagety II.

Zapečené špagety II.

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Avokádo zapečené se sýrem

Avokádo zapečené se sýrem

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Řezy Margot

Řezy Margot

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Dukátové buchtičky s krémem

Dukátové buchtičky s krémem

Salát (nejen) z černé čočky

Salát (nejen) z černé čočky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

45
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
13
Smetanový cappuccino dort / řez
Smetanový cappuccino…
10
Dýňová tortila
Dýňová tortila
10
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Dušený králík (nejen) se…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact