• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
Napište svůj komentář k receptu

Špagety Stroganov

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety Stroganov
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • sladká smetana
    • cibule
    • měkký salám Nebo šunka
    • kečup - jemný
    • masox (Nemusí být)
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme a scedíme. Na pánvičce prohřejeme smetanu, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, šunku a necháme prohřát. Poté dochutíme kečupem a můžeme i kouskem masoxu. Touto směsí zalijeme porce špaget a posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 3

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Zbirovský | 23. 4. 2009 16:56

    Souhlasím, že od Barbanky to byl úlet a rozhodně si nemyslím, že je vyučená kuchařka :))

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:48

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:44

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Daniela O. | 13. 3. 2007 17:57

    Ze zvedavosti jsem recept vyzkousela. Mozna muze nekomu chutnat, ale nam kombinace salam, syrova cibule, smetana, kecup a spagety opravdu nesedi. Dcera je radeji jedla suche a manzel to oznacil za kulinarsky omyl , ale nic ve zlem, kazdemu chutna prece neco jineho. Barbanko, urcite to nevzdavejte a piste dal, protoze co nechutnalo nam muze nekdo jiny ocenit jako vybornou rychlovku.

  • Adél | 13. 3. 2007 17:25

    Máte pravdu, že klamat lidi názvem by se na těchto stránkách nemělo, ale proč to rozebírat? Záleží snad na receptu a ne na názvu. Mě špagety chutnaly a upřímně mi bylo úplně fuk, jak se jim popravdě má říkat. Nezaobírejme se takovými maličkostmi, je to stránka o jídle a ne o slovních hrátkách :-) Mějte se fajn

  • Věra | 13. 3. 2007 16:06

    Stroganov je zažitý název pro konkrétní úpravu hovězího masa, ale určitě to nejsou špagety s kečupem, salámem (šunkou), syrovou cibulí a masoxem. Souhlasím s Di a s Hedvikou, že tento název jé v tomto případě nemístný.

  • Veronika | 13. 3. 2007 14:25

    Úplně normální hamu papu:)Hedvika a Di asi spinkaly v knihovně, a mě nezbývá než souhlasit s paní Jiřinou.....Sem s vašimi úchvatnými recepty - vždyť každý si ten svůj může nazvat jak chce.Barbanko, jen tak dál:))

  • enzzo 69 | 11. 3. 2007 11:40

    Jidlo je vyborný,ale nechapu proc se tady tak hašteříte.Že vás to baví.

  • Anna-Marie | 10. 3. 2007 00:08

    Hedviko, proč nemůže Barbanka "s tou vyučenou kuchařkou" chodit do světa? Co tím myslíte?

  • Hedvika | 9. 3. 2007 19:22

    Milá Jiřinko, některé dámy,jako Di a a moje maličkost se určitě doma nenudí,ale jen asi mají potřebu okomentovat recept v rubrice "Komentář" ,od slova komentovati",protože je k tomu tento recept přímo vybízí..Mně např. hodně vadí rubrika" Jen tak",a to v současné podobě. Ale nekomentuji to,to bych se upsala...(možná jen jednou jsem se neudržela:-)))....Tato témata mne ZDE prostě nezajímají ( potící se nohy, plynatost-pan Brusák ve vaně, nákupy s chlapama,potíže s dětmi).S jídlem to sice souvisí,ale nějak hodně vzdáleně.Tyto problémy řesím na jiných stránkách...No..a už jsem od receptu..:-)))..Mne zajímá gastronomie,jako taková..kastrol,vařečka a s tím bezprostředně související věci. To znamená i název pokrmu.A pravdou je,že špagetový "stroganov" mne opravdu dostal!!:-))) Myslela jsem ,že svojí poznámkou pobavím i ostatní..Zase jsem si natloukla pusinku....A teď si ji natluču ještě víc...Barbanko s tou vyučenou kuchařkou bych do světa moc nechodila:-)) Tak pa pa a nezlobte se na mě....

  • Jana Pátková | 9. 3. 2007 08:51

    Barbanko, moc se omlouvám "picla jsem kozu do vozu" nebo něco podobného, špatně jsem to odhadla, ale zase na druhou stranu jsem z Vás udělala "mladinkou kuchařinku", tak posílejte recepty dále - už se těším.

  • Di | 8. 3. 2007 15:26

    Napíšu Vám to jinak, Jiřino, po tom, co dělají doma Di a Hedvika, Vám nic není. Držte se toho, co se týká receptů, jak sama požadujete. V tomto případě mají pravdu: Stroganov je recept na úpravu hovězího masa a je to určitý pojem. Biftek nebo svíčkovou také nebudete vařit z chleba a marmelády.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 12:20

    Anonyme, je mi líto, že mým větám nerozumíte. Opakuji, komentáře se týkají něčeho jiného = rady, nejasnosti, různé vychytávky. Již o tom psalo více lidí. Bylo by vhodné, že ten kdo chce psat o věcech, které se netýkají receptů, nech si najde jiné stránky. Ten kdo chce vařit, je mu te to jedno, jak se pokrm jmenuje.

  • Šárka Tkáčová | 8. 3. 2007 12:18

    Jiřno,co Vás opravňuje tvrdit,že komentáře slouží k něčemu jinému.Tedy k čemu? A proč máte pocit , že se Hedvika a Di doma nudí ? Na Vás mi sedí přísloví : "Podle sebe soudím tebe."Když vidím recept , kde je viditelně chyba , apod. , tak ho musím vyzkoušet a pak teprve napsat , že na půl kila mouky je deci mléka do palačinek málo? Komentář je od slova komentovat.A kuchařka , která už nějakou dobu vaří , si dokáže spojit chuť u běžně používaných surovin , jako je smetana , kečup ,syrová cibule atd. A slovo kravina mě u Vás ani nepřekvapilo.To mi věřte.

  • Věra z DC | 8. 3. 2007 12:09

    Jiřino, pokud se vám něco nelíbí, můžete to napsat i slušnější formou. Bohužel nesouhlasím s Vámi, ta děvčata uvedená v závorce jsou mi velice sympatická na rozdíl od Vás. Mimochodem Váš příspěvek se též receptu moc netýká. Přeji pěkný den.

  • Anonym | 8. 3. 2007 11:50

    A já Vás prosím, Jiřino, jako už několikrát, nedělejte úsudky o lidech, které neznáte.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 11:24

    Barbanko, dávám vám za pravdu a opět prosím děvčata (poslední dobu o to žádá více čtenářů), pište až recept vyzkoušíte. Komentáře slouží k něčemu jinému.Já mám pocit, že některá děvčata (Hedvika a Di) se doma nudí a potřebuji si s někým dopisovat a psát o krávovinách - o věcech, které se vůbec receptu netýkají.

  • barbanka | 8. 3. 2007 10:32

    Milý účastníci diskusního fóra, děkuji Vám za kritiku.Jsem vyučená kuchařka a zase tak mladá nejsem jak míní paní Jana.Tento recept jsme dělali u nás v hospodě a nikdy si na něj nikdo nestěžoval.Cibule se tam dává syrová,nepodušená a kečup tam patří také.Příště prosím pište až když recept vyzkoušíte.Přeji Vám hezký den.....

  • Jana Pátková | 4. 3. 2007 22:48

    Barbanko, zkusete prosím napřed cibulku, šunku nebo salám podusit,, - špagety jsou uvařené, dáme bokem a čekáme , jak uděláme to ostatní, jak bych tam přidala ještě něco - houby, - nebo nějakou zeleninku, a až nakonec bych dala např. smetanu, a kečup - asi ne, už by to bylo jak se říká "mastli-fidli" Ještě bych asi dodala k tomuto receptu, že to dělala nějaká nová - a moc mladá kuchařinka, ale má také nárok se tady u nás reprezenovat.

  • Di | 4. 3. 2007 20:49

    .... ale Stroganov to není, vzácný pane.

  • Hedvika | 2. 3. 2007 22:43

    Chudák hrabě Grigorij Alexandrovič Stroganov.Ruský velvyslanec v Římě, excelentní kuchař a dopracoval ten svůj gastronomický zázrak k italské patlanici s českým masoxovým nádechem...Klobouk dolů Barbanko.. Ale nic ve zlém,vždyť je to legrace a to jídlo je určitě fajn..:-))))

  • Kamil Krybus | 2. 3. 2007 09:16

    A když tam přidáš ještě žampiony na plátky, tak to bude ten Stroganov ještě Stroganovější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Masox Měkký salám Sladká smetana Špagety Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

100 minut
Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

38
Vaječný koňak
Vaječný koňak
28
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Svařák
Svařák
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže cibule, bylinky i obyčejný olej
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže…
Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
AHA.cz Kociánová konečně promluvila! Pravda o nenávisti kvůli Malému

Kociánová konečně promluvila! Pravda o nenávisti kvůli Malému

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Bratr Aničky Slováčkové (†29) Felix po Slavících: Mise splněna!

Bratr Aničky Slováčkové (†29) Felix po Slavících: Mise splněna!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact