• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špagety s tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Špagety s tuňákem

autor: Jitka 37
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety s tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček špagety
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě velká
    • 2
      plechovka rajský protlak nebo konzerva loupaných rajčat
    • 5
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 0,50
      ks hovězí vývar
    • bazalka
    • olivy
    • sýr
    • vegeta nebo česnek podle chuti
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme protlaky, spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, 1/2 kostky bujonu, bazalku, trochu podlijeme vodou a zvolna dusíme.
2
Asi po 30 minutách přidáme konzervu tuňáka, osolíme, můžeme dochutit vegetou, nebo česnekem, přidáme pokrájené olivy a prohřejeme
3
Rozdělíme na uvařené špagety a povrch posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Cottage pomazánka s tuňákem

Cottage pomazánka s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Těstovinový salát s tuňákem IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela | 21. 12. 2015 12:40

    Tuňák a protlak nene,ten vynechte a přidejte strouhaný zázvor,zdravé a chutné :-))

  • Eva J. | 3. 6. 2009 20:29

    Vynechala jsem ten bujón a protlaky, osobně mi bujón přijde zbytečný, když dáte dobré bylinky. Z konzervy loupaných rajčat je omáčka výborná, olivy (dala jsem černé) to pěkně chuťově i vizuálně dotáhnou... No mňamka :)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2008 15:31

    Bujón tiež veľmi nepoužívam, a keď už, tak bio, ale nerozumiem, čo je zlé na pretlaku.

  • Marcela Fraňková | 24. 7. 2008 18:00

    Jsem sice nepřítel protlaků a bujónů (když se budu chtít zabít, sáhnu po něčem rychlejším), ale když se to vynechá, je to supr recept.

  • Martina | 7. 6. 2007 14:20

    Sice jsem neměla olivy,ale i bez nich to bylo moc dobré ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Cibule Hovězí vývar Olej Olivy Rajčata Rajský protlak Špagety Sůl Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Cibulová polévka podle Marušky

Cibulová polévka podle Marušky

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

20
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
10
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
8
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Špagety s tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact