Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tiramisu po česku III.
Krevety s rýžovými nudlemi
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Uzený losos na grilu
Bostonské krémové mufiny
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem