Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Kuřecí řízky v listovém těstě
Sumec dle baštýře Jardy
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Bůčková pomazánka
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…