Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Léčivý sirup z jitrocele
Vepřové kotlety se špekáčkem
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Jahodový dort se smetanou
Lučinovo-nivová pomazánka
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Rajčatový salát s bazalkou
Cereální hruškový / jablečný závin …
Ledový salát s karotkou
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Skořicové šneky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…