Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zdravější marokánky
Šlehačková roláda III.
Rychlovka z papiňáku
Zapečený bulgur
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Melounový nanuk
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek