Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tatranské kuře
Oříšková bábovka
Fitness Makovec
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Žampionová polévka se zakysanou…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Fazolová polévka s domácími flíčky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky