Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Opilé řezy
Krůtí kostky se žampiony
Kuře po židovsku podle paní…
Kuřecí na houbách pro začínající…
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Velikonoční kopřivová nádivka
Lasagne s hovězím masem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky