Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ďábelská pomazánka na topinky
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Jahodová zmrzlina II.
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Hraběnčin rebarborový koláč
Salát waldorf s kuřetem
Pomazánka se sýrem cottage
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky