Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Makrely na roštu
Štrůdl se zelím a nivou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Makový koláč s rebarborou
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Jednoduché špenátové špecle
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Tvarohové koblížky s jablky
Polévka z pečeného květáku
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek