Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Falešný pařížský dort
Berlínské řezy II.
Klobásová pomazánka
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Lehká tvarohová bublanina
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Borůvkové lívanečky
Jehněčí kotlety na bylinkách
Bramborovo-ledový salát
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňové rizoto
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…