Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Listové řezy s krémem
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Čokoládový dort
Šunka v listovém těstě
Rychlá kávová zrna
Pohanková dobrota (2 porce)
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Smetanové fleky se zelím
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky